[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
日日買4次體都儲到10000粒石

手痕嗎

Me2,打心魔連出十鋪100鑽

我好小出100,點解你可以連10鋪咁癲

另外,洗唔洗買同化點?回得超慢

Me2,打心魔連出十鋪100鑽

我好小出100,點解你可以連10鋪咁癲

另外,洗唔洗買同化點?回得超慢

新手好似玩左3日左右
想問下進化胞子除左每日係世界任打個幾次仲有咩方法拎?
每日得個好少
同埋個陣咁樣有冇咩要改善
隻主角升究前有D想轉做補主 點睇
新手好似玩左3日左右
想問下進化胞子除左每日係世界任打個幾次仲有咩方法拎?
每日得個好少
同埋個陣咁樣有冇咩要改善
隻主角升究前有D想轉做補主 點睇

係要打世界拎,或者用同化點換,仲有無盡之森有時有得賣
月夕前期係易推圖d
巴打有無買活動38蚊個包月 好似幾抵
同埋拎D鑽去抽個3隻相同怪升技好唔好?

求健康檢查
盾主硬到不要不要的

有麒麟但未升就唔用住,暫時朱雀玄武2階。

盾主d技未升,太難升了儲唔到材料
暫時淨係升左招主動技變D....

我有買包月同$28。

錢真係好緊要,一日百五萬好緊要,洗基因=倒錢落海。

仲未計合紋章,唔買月卡真係唔好亂合紋章,有用先合慳唔少。

我每日用60鑽換30萬錢。

同化點我無買,根本用唔切(我認我無用鑽秒解基因怪獸)。

同化最好有多基因怪獸先投資同化點落去,如果唔係開一兩格等6個鐘換過隻好過。

利申:今日先發現同化原來好重要

我有買包月同$28。

錢真係好緊要,一日百五萬好緊要,洗基因=倒錢落海。

仲未計合紋章,唔買月卡真係唔好亂合紋章,有用先合慳唔少。

我每日用60鑽換30萬錢。

同化點我無買,根本用唔切(我認我無用鑽秒解基因怪獸)。

同化最好有多基因怪獸先投資同化點落去,如果唔係開一兩格等6個鐘換過隻好過。

利申:今日先發現同化原來好重要

每日有一半數量進化孢子來自同化

求健康檢查
盾主硬到不要不要的

有麒麟但未升就唔用住,暫時朱雀玄武2階。

盾主d技未升,太難升了儲唔到材料
暫時淨係升左招主動技變D....

要有霸氣紋章,否則難保黎排

我有買
我買過4次相同怪

玩左幾日 宜家係咁卡關 卡左係82
想問下呢個組合o唔ok? 同埋有咩可以做
第三日
換左隻鐵甲龍,終於抽贏左條死肥仔 終於有得打霸氣章

抽到隻光龍,應該點處理?

第三日

光龍一技可以去到300 %
有怪就比佢食, 然後進完主角進佢
第三日

第三日

原來兩條,你想新生就轉定做鋼龍
我想問進化做不朽要幾多綠色個D?
我想問進化做不朽要幾多綠色個D?

有冇人用斧主 , 紋章同基因用咩 , 好似點升都好易死

同問,用左350鑽轉左苦主,好鬼易死

有冥龍王之後會好d
新手岩岩25等 十抽得一隻明光龍
如果想升技 有咩方法可以拎到怪?
定係要用300鑽抽怪返黎?
新手岩岩25等 十抽得一隻明光龍
如果想升技 有咩方法可以拎到怪?
定係要用300鑽抽怪返黎?

推關卡,推到出世界活動有怪獸拎
打到12x開始到樽頸位 打又打唔入 好陰公

有冥龍王之後會好d

咁要升兩隻不朽先換到....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞