[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇人今日會重置聖光古龍變黯炎龍

我有齊兩隻,兩隻都s 1技

今晚可以抽多次究極一刻,唔岩心水就守做黯炎
岩岩開始玩,揀左補師
條龍係咪升得過?
岩岩開始玩,揀左補師
條龍係咪升得過?

有好多條都係乜乜龍
升得過果條係明光龍

今晚可以抽多次究極一刻,唔岩心水就守做黯炎

圖鑑加成2百攻, 差唔多6~7個lv 能力值

岩岩趕尾班車過左124同128, 新生左隻梵, 但諗唔到換走邊隻
有冇巴打可以幫手睇睇? 同埋想問梵應該用咩紋章&基因?

岩岩趕尾班車過左124同128, 新生左隻梵, 但諗唔到換走邊隻

換走疤臉!
大紋章最起碼1個射程,普通就攻擊

換走疤臉!

招1技就黎升到S 我換走佢試試先

換走疤臉!

招1技就黎升到S 我換走佢試試先

疤臉同你果隊唔夾
但可以留返起度解炮灰任
青龍泛用性ok?
而家麒麟5lv 朱雀3lv
如果轉青龍 re唔re 呢2隻好?

我用緊斧主

麒麟封人技過關用, 青龍高攻屬pk 類
想問下打完一周目 點轉去二周目
想問下打完一周目 點轉去二周目

碌返去第一關自動變2周目
更新推遲: 親愛的探索者們, 非常感謝您對超進化物語的支持!由於蘋果審核推遲, 原定於2月15號的版本更新將推遲1~2天, 具體更新時間請留意後繼公告。
給您帶來的不便,敬請諒解。謝謝!
連續兩日無盡之森都中遠古第一個個, 唔夠打
連續兩日無盡之森都中遠古第一個個, 唔夠打

全加攻應該ok
新手啱啱開始下載黎玩
遲起步係咪會追唔到?
新手啱啱開始下載黎玩
遲起步係咪會追唔到?

追第一一定唔得
新手啱啱開始下載黎玩
遲起步係咪會追唔到?

介紹多d fd la
玩左一日都無 忍唔住課左
中左兩隻不朽 鋼鐵龍 聖光龍
依家24lv 聖光龍 創造 鋼鐵龍 屍王 疤面
跟line group 介紹 ok?
不過話吞噬者勁 應唔應該換好?
玩左一日都無 忍唔住課左
中左兩隻不朽 鋼鐵龍 聖光龍
依家24lv 聖光龍 創造 鋼鐵龍 屍王 疤面
跟line group 介紹 ok?
不過話吞噬者勁 應唔應該換好?

line group 有d 伏list
聖光 吞筮 是必備
鋼龍是冥龍新生前置, 前期無咩實際用處, 轉隻崩主可能仲其用性高d
建議你新生隻梵先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞