[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
可以考慮下龍尸隊 雙明光 鋼龍 冥龍 熵鬼(冥龍buff 尸族同龍族) 或者一隻明光轉吞噬
但咁又上唔到主角 所以隻game應該buff下啲弱怪

對唔住大佬

競技場高排名有幾個用全屍隊
4隻不朽屍, 幽鬼 肥屍 吞噬 另一隻吞噬分歧進化 加隻月夕

又硬又回得血又磨到

淨係體力加成都起碼2000

減傷45%唔講得笑,屈到喊

難得第十過到,點知打完佢就話網絡問題唔比clear,打左幾次都係咁
過到124但料應該要儲到2046

進化儲快一倍,一日有70UP

點解會快一倍

點解會快一倍

無盡之森買進化好平,強化就好貴

點解會快一倍

見到有就盡掃啦,同化有都盡量拎埋

點解會快一倍

見到有就盡掃啦,同化有都盡量拎埋

強化貴撚到
大家加油

黑龍buff

終於有新野

新生系統更新後暫時封鎖
大家世界放棄邊幾個?
我一定唔打
羅密歐
豬麗業
赤獅

希望好友快d搞好
回肉快d
大家世界放棄邊幾個?
我一定唔打
羅密歐
豬麗業
赤獅

希望好友快d搞好
回肉快d

我買3次體,好多都唔打
大家世界放棄邊幾個?
我一定唔打
羅密歐
豬麗業
赤獅

希望好友快d搞好
回肉快d

我買3次體,好多都唔打

咁留石有咩搞
大家世界放棄邊幾個?
我一定唔打
羅密歐
豬麗業
赤獅

希望好友快d搞好
回肉快d

我買3次體,好多都唔打

咁留石有咩搞

留石買體/買同化點/好窮可以考慮買錢/重置轉or試組合or for新生/無盡奶一口/
千奇唔好抽2800 我用曬去抽 加埋有7次 一不朽怪同魂都冇 次次得一隻究極補底
大家世界放棄邊幾個?
我一定唔打
羅密歐
豬麗業
赤獅

希望好友快d搞好
回肉快d

同上 外加
炮灰
青銅
深淵
少打: 廚房

黑龍buff

改完希望龍隊有起色啦

聽日講新生雙胞需求由300->500係有機會就快啲升啦

黑龍buff

改完希望龍隊有起色啦

已經狂草 草唔切

黑龍buff

改完希望龍隊有起色啦

唔諗係丫?
如果黑暗龍攻速由0.6->0.8光明已經可以比佢取代 暗龍3技太勁 只要基因用兩個攻距加15% 黑暗龍既弱點都彌補埋
所以各位 記得改版前轉定明光做黑暗
如果黑暗龍攻速由0.6->0.8光明已經可以比佢取代 暗龍3技太勁 只要基因用兩個攻距加15% 黑暗龍既弱點都彌補埋

明光 0.6 黑暗應該改到0.7~0.8 一場平均30-40秒(戰力相約)
明光開到3-5下 但黑暗開到4-7下 已經好大分別 加上黑暗3技有額外60%傷 就算因為 曬左兩個基因係攻距 佢既攻速同技傷都拋離曬明光 明光招3技咁撚垃報
無盡最後一關結算唔到點算
無盡最後一關結算唔到點算

未試過, 有冇問官方fb?

明光 0.6 黑暗應該改到0.7~0.8 一場平均30-40秒(戰力相約)
明光開到3-5下 但黑暗開到4-7下 已經好大分別 加上黑暗3技有額外60%傷 就算因為 曬左兩個基因係攻距 佢既攻速同技傷都拋離曬明光 明光招3技咁撚垃報

why not both!
為左種族加成,點都要升,唔洗專登轉

why not both!
為左種族加成,點都要升,唔洗專登轉

呢句真
加成加得好甘

求指教
啱啱抽到熵鬼,但我本身升緊隻幽鬼,應唔應該將隻熵鬼轉做屍狂?

求指教
啱啱抽到熵鬼,但我本身升緊隻幽鬼,應唔應該將隻熵鬼轉做屍狂?

我建議轉永腐, 新生前置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞