[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
玩左一日都無 忍唔住課左
中左兩隻不朽 鋼鐵龍 聖光龍
依家24lv 聖光龍 創造 鋼鐵龍 屍王 疤面
跟line group 介紹 ok?
不過話吞噬者勁 應唔應該換好?

line group 有d 伏list
聖光 吞筮 是必備
鋼龍是冥龍新生前置, 前期無咩實際用處, 轉隻崩主可能仲其用性高d
建議你新生隻梵先

依家去到7x關卡左喺到 睇留言要啲沉默技先得
咁我轉聖光 吞噬 創造 屍王 疤面?

同埋基因 紋章 應該點配好 ?
坦全體? 後全攻? 唔同關再細執?
玩左一日都無 忍唔住課左
中左兩隻不朽 鋼鐵龍 聖光龍
依家24lv 聖光龍 創造 鋼鐵龍 屍王 疤面
跟line group 介紹 ok?
不過話吞噬者勁 應唔應該換好?

line group 有d 伏list
聖光 吞筮 是必備
鋼龍是冥龍新生前置, 前期無咩實際用處, 轉隻崩主可能仲其用性高d
建議你新生隻梵先

依家去到7x關卡左喺到 睇留言要啲沉默技先得
咁我轉聖光 吞噬 創造 屍王 疤面?

同埋基因 紋章 應該點配好 ?
坦全體? 後全攻? 唔同關再細執?

有d 關有封人技好打好多, 不過封技唔洗要佢太勁,當工具用就得
一般基因都係坦血 後排全攻
紋章因應關卡再執, 冇得用死一套

啱啱合左隻梵出嚟
有一次重置機會 應該放一隻咩tank入去好?
同埋梵係咪完美取代崩界?

啱啱合左隻梵出嚟
有一次重置機會 應該放一隻咩tank入去好?
同埋梵係咪完美取代崩界?

光明龍加到20
鋼龍等新生冥龍
終於有梵
求pvp 同打事件組隊隊員建議

月夕的話,梵加崩主 配隻吞筮可以打好多世界事件
不過你斧主我未玩過,唔識配
黯炎古龍個大基因你地會用邊個
我而家係用2個加遠程, 1個普通紋章加成

50LV以上 等級+4勁過紋章10%
更新緊

升lv+個素值唔係固定咩?
同pkm go一日更新

升lv+個素值唔係固定咩?

條數其實好易計
紋章10%: 當你400攻一粒紋章, 3粒=1200攻, +10%= 1200x0.1 =120
等級+4: 50Lv打後每升1lv = ~30體 + ~25攻 = 120體+100攻
我發覺更新左之後攻擊力無變但扣少左血

新記錄

未有簽到?
主角加成邊度睇
屌奶星,升技貴撚到咁點玩呀
一招技一級50萬
一招技一級50萬

仲要分開晒技黎升
等唔切課左28蚊果個
而家新生左冥龍 梵
呢兩隻咩基因好?
全攻同全體?
用緊盾主
迫人食晒5次石打錢同刷碎
迫人食晒5次石打錢同刷碎

新記錄

有冇心得分享下
我53到開始難打成日都係前排死晒
早知更新前升定d技
而家又貴又食怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞