[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
99x石

第29關

不過去邊度抽野

買體啦唔好抽
99x石

第29關

不過去邊度抽野

巴打, 我建議你速食同化點, 買體, 都唔好十抽!
勞力巴開始儲料生隻新生怪出黎未?

差D咩
大眼仔都唔夠打

差D咩
大眼仔都唔夠打

入光龍, 坦裝霸氣, 直入佢中路秒後排

差各胞子50就夠
日夕點玩至會勁
我而家係日女 光龍 吞噬 鋼龍 幽鬼
全部都未40 定係日女轉返做月女會好D
玩個減傷陣
日夕點玩至會勁
玩個減傷陣

玩就玩月啦

新生左隻肉盾, 唔錯
下一隻係補血果隻
日夕點玩至會勁
玩個減傷陣

如果要玩日系的話會好大改動. 所以你都係轉月啦
點先有皮影人?
新生龍王定梵好?
新生龍王定梵好?

梵好似勁D
龍王都係一隻坦,無咩特別
梵可以打全體,.又禁言
點先有皮影人?

過關送
[img]https://holland.pk/dgli2oc1[/img]
升唔升隻鋼鐵龍先,定留返d材料升主角
[img][url]https://holland.pk/dgli2oc1[/img][/url]

升唔升隻鋼鐵龍先,定留返d材料升主角[/quote][/quote]

感覺唔夠坦 霸氣唔夠成日比人打到後排
想重置疤臉 但唔知換邊隻好,見好多人用鋼鐵龍王
但會唔會搞到前排更加唔夠坦

你唔夠坦係因為對手勁過你
我都係斧加屍 雙坦

疤臉後期勁(招一技升滿每4秒無敵一次)
前期係無咩用,轉唔轉你決定
我自己就留左一隻
如果轉可以揀鋼龍,為新生做準備(但鋼龍都廢廢地)

[/quote][/quote]
我覺得係你唔夠攻擊力多D,
一,由頭升隻吞筮者
二,沈默轉吞筮者
一定比主角進化先,問題係進左要800鑽重置,你諗好先進化

我自己就留左一隻

鋼龍既基因應該用攻擊定加體
新生佢係有晒2隻就新生到定新生完個2隻野就會冇左?

隻虛刃唔係好等洗 轉邊隻好?
明光龍必練?

我自己就留左一隻

鋼龍既基因應該用攻擊定加體
新生佢係有晒2隻就新生到定新生完個2隻野就會冇左?

體,鋼龍我當坦用,加體都好快死,加攻只能自爆
唔係合成,有晒2隻就新生到

隻虛刃唔係好等洗 轉邊隻好?
明光龍必練?

近攻有:
鋼龍(等將來新生)
雙幽鬼推關好用
遠攻有:
光明龍(1技升滿有300%,但前期都係吞筮者贏)
吞筮者(去到4XLV左右開始無咁大力)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞