[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我想問我換唔換左隻苦主做月夕好,聽日就可以升一隻做不朽,應該主邊一隻好d?
打到12x開始到樽頸位 打又打唔入 好陰公

12x 開始要動動腦根
真係唔夠打就等多幾日, 進多隻不朽再挑戰
我想問我換唔換左隻苦主做月夕好,聽日就可以升一隻做不朽,應該主邊一隻好d?

斧有斧好,月有月好. 真係好難幫你決定
不過一般都進化主角先

不過一般都進化主角先

咁我聽日升左隻苦主再決定,不過斧主有無話用咩紋章好D

不過一般都進化主角先

咁我聽日升左隻苦主再決定,不過斧主有無話用咩紋章好D

我唔知邊度拎左粒每秒回200血既,叫耐磨左小小

我升左隻斧主做不朽 依然好易死
盾主體型+8%抵唔抵屌
我見肉盾好似冇乜特別正既特殊基因
巴打好勁 遠古第3
盾主體型+8%抵唔抵屌
我見肉盾好似冇乜特別正既特殊基因

用普通紋章+10%幾好
巴打好勁 遠古第3

邊個
巴打好勁 遠古第3

邊個

我估你講weiteng,
佢台灣人黎, 入左個line group,所以轉發佢d screen 咋
佢已經有白畫同冥龍王
以為森林購物進化袍子買得一粒,所以一直都冇買
岩岩屎忽痕按落去原來一次可以買20粒
儲進化無咁辛苦
係咪得我唔知?
儲進化無咁辛苦
係咪得我唔知?

我都係你講先知
儲進化無咁辛苦
係咪得我唔知?

琴晚先知

進呢隻好定轉其他先進?進完再轉應該要好多鑽

大佬貼吧有個競技場前十唯一苦主post,睇你對苦主有無愛啦

點解係唯一?我真係唔知

要轉就轉完先進

不朽要800鑽
升日夕 定 月夕 好呀
升日夕 定 月夕 好呀

月最多人玩

要轉就轉完先進

不朽要800鑽

所以問定先 有咩推薦
升日夕 定 月夕 好呀

台灣有人玩日,配血刃,秒後排, 都幾勁
巴打好勁 遠古第3

邊個

我估你講weiteng,
佢台灣人黎, 入左個line group,所以轉發佢d screen 咋
佢已經有白畫同冥龍王

以為係你,兩隻新生咁快..
升日夕 定 月夕 好呀

始終非主流,而且要執過全隊,神獸等
升日夕 定 月夕 好呀

始終非主流,而且要執過全隊,神獸等

咁月夕唔洗諗
用緊聖盾轉神劍好無 個坦度會唔會差好遠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞