最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
係, 今次劇本差反而好收視
真心唔明韓國d 收視率
尢其係3大免費台
老套到死就高收視, 創新d 個d 劇種就慘死
而家真係要收費台先有高汁劇集
免費台大媽主道個收視愈老土愈大團圓愈好,唔同收費台。
大家仲有無咩好韓劇推薦下
我都真係太耐無睇韓劇, 又怕爛尾, 想問下以下幾套可否一戰

1) 認識的妻子
2) 隧道
3) 火星生活
4) 最完美的離婚 (有睇過日版, 如果比日版差就不了)
5) LIFE (好似話結局係爛 但本身編劇導演我都鐘意 )
巴打可以去我上一個post , 好多有講你講個幾套劇的討論,尢其認妻。
其實我上面都講左仆信惠細路無死,細佬同玄彬都係係火車打機過緊關,係同一關黎,而且呢個game係會玩到人痴痴地。
第二集結尾好明顯打緊機
玄彬隻腳
但點解會搞到咁落泊?一年間發生左咩事?
好想快d解迷
好呀唔該ching
我都要追番post
打機打到痴左,仆細佬都係。
其實呢個已經係第三個post啦
我覺得係當地真係有魔法世界同現實重疊左 , 個男仔只係設計左個 game 進入魔法世界
有冇人有追鄭柔美套驅魔祭司,另外死也很好都唔錯輕鬆睇
有個預告播到現實嘅朴信惠係外邊跑緊,
但屋內有個笠住紅頭巾嘅朴信惠
因為 池城是我最愛的男演員
認識的妻子 就算劇情好/唔好 都會追哂佢
如無意外應該同W一樣
遊戲界主人公能力過大
超越左AR界限,去埋實境
電視台鬼得閒改你劇本
宋編自己講係比60分鐘一集限制影響左
講真mbc算係咁,cg落足心機做
同埋宋編有講其實佢好鍾意寫sad end
睇尾果幾集都睇到 W 有啲交代混亂 , 明明ending 只得兩個可能 , 就係鍾碩死於漫畫入面或者孝珠放棄做人類進入漫畫同鍾碩一齊 , 點知係鍾碩做左人類咁夾硬都得
我都好鍾意池城
佢同韓智敏組cp 我都覺得好襯呀
兩位好戲之人
最尾堆變數、穿越守則應該早啲交代
一次過出好難消化
如果係咁就會死人? 而唔係好似game咁打極唔死?
多謝推薦
秘密森林/被告人/名不虛傳/mother 都有睇過
名不虛傳我個時迷到超癡線睇on檔直播
Live 會睇呀,導演同演員我都鍾意
告白同救救我本身無諗住睇,而家開番睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞