最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
其實香港家長都好似
痴線
點解要搞宇宙一家
其實男主都有解釋過點解會鍾意女主,因為經歷過2次被女人背叛,而3個女人入面辛苦時得女主會留底,佢未試過
韓網真係估中哂.
不過真係有哂證據宇宙會咁做
編劇
呢幕係第一集, D人搵番話profile入面寫宇宙係有D問題

痴線架啲編劇
唉 我唔敢睇落去啦
等完左先
上面19集劇透真係唔忍心睇到
暫時理解唔到黃治英出軌住
希望編劇交代好啦
見到寫住做過軟骨手術
秀韓一家又係好開心
黃治英唔似會咁易黑化既人黎
成個設定都係,黑衫黑褲西口西面,家庭有問題。
赤月青日好多人話好睇
係咪中途轉左編劇 ? 近幾集啲故事敘述散修修 , 劇力散晒
連個樣都似天海佑希
睇緊阿唔知咩記憶 準備睇天空之城
返左韓國補拍啲劇情真係好一般
佢老味 , 今集回帶講佢老婆勾佬過程根本對劇情推進無幫助 , 觀眾亦無興趣睇
前妻做戲好屎,係咁古起塊面
唔知想點咁
我覺得佢用太多時間係到講玄彬用結盟搞車教授既心理轉變
車教授果度都可理解 , 玄彬唔想再傷害家人 , 所以唔想用結盟去解釋佢唔係痴線 , 劇情再鋪排車教授為利益趕盡殺絕先迫到玄彬走結盟一步

好彩 last 10 分鐘都去得番正題 , 幾驚會講拍拖講到尾
天空之城....推 (我追左3日睇晒14集)

金珠英頸部應該有條疤痕....長期著樽領...
(EP14停車場個幕留意佢好在意條頸,可能K係佢揸車時從後襲擊而造成)

但慧娜 點解會死左....自殺定他殺?
宇宙個幕聽多2次..真係似CUTTER聲...
等緊EP15
睇緊阿唔知咩記憶 準備睇天空之城
天空之城....推 (我追左3日睇晒14集)

金珠英頸部應該有條疤痕....長期著樽領...
(EP14停車場個幕留意佢好在意條頸,可能K係佢揸車時從後襲擊而造成)

但慧娜 點解會死左....自殺定他殺?
宇宙個幕聽多2次..真係似CUTTER聲...
等緊EP15

AGGER
之前第10集定11集, 講佢第2個前妻同車教授唔知講左D 咩秘密
我以為真係咩秘密
點知就係講車代表唔信佢老婆, 搞到成日酗酒, THAT'S ALL ....
頭兩集咪講左囉呢D, 大家都明啦, 根本唔重要, 輕輕提提O.K 啦
仲要爛係好秘密, 唔知做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞