最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
結局
有容和攪笑

d鬼佬保安都要同佢合照
第二集睇完
個結尾好吊癮
似乎有好多疑團要解開
咁快
Netflix 11點幾會upload 中字
Ching 有無幫襯Netflix?
好想快啲追哂佢
但見到係九回同W既作家有啲驚
九回真係好正
但W好伏
好矛盾
支那字幕組都係遲一個鐘出字幕啫
九回同仁顯都好正
W 其實整體都正, 仲開創左"自己男友自己畫" 呢個先河
係個結局真係爛左
上次MBC 奶野, TVN 應該都知驚
加上係同NETFLIX 合拍唔衰得 (用左好多錢拍 )
今次拍住安導 (秘密森林個導演) 合作
希望可以幫到成套劇係推理方面處理得好D
同埋呢套已經拍好
應該穩定先出街
呢套拍個陣係完全無新聞出街
好保密

但我記得當日朴同玄係接左狐狸星新娘
但又一齊劈炮退出
之後又一齊接呢套新劇
NETFLIX 一向無寶不落
而TVN 都出品都有算保證
(睇下宋編前兩套係TVN 都好地地, 一去MBC 就奶野 )
我係幾睇好呢次
同埋題外話, 今次套劇個片頭整得好靚
免費台好驚網民 , mbc 見網民要W大團圓結局 , 咪改到大團圓囉
想問問各位巴絲, 有無人睇過 "隧道"?
覺得呢套好睇嗎?
呢套劇個導演仲拍過咩野劇/ 電影大家會推薦?
岩岩睇完套 叫 浪漫醫生 金師傅
都幾好睇
套野全靠個男一 , 第二個做多數收得皮
我覺得九回開放式結局好好
男配今次都係做男配
佢同姜其永仲有李施彥都做得好好
好彩佢地無接
狐狸星新娘真係咁差
我都幾鐘意李帝勳, 但佢劇運又係差D
SIGNAL 後都接唔到咩好片, 係得"明日和你" 睇得下
我無睇到
好爛?
本身睇signal都ok李帝勳,但台灣人狂踩佢面癱
搞到我都無咩好感佢
呢套反而有睇
我覺得幾難
申敏兒都係連續兩套都爛劇
明日和你係幾爛
個IDEA OK, 但捉到鹿唔識脫角
後面麻麻
我有好多地方要拉快鏡先睇完
D劇情愈做愈唔知想點
講機場既愈黎愈少
所謂既計劃又輕輕帶過
個奸既為左個傻仔手下公然係機場帶走個職員(男主角), 機場班人又真係俾佢地帶走佢
有D線開左又無再提過
最後男主角得背影無樣
鄧男女主角慘但收視又第一
想問女主角係咪做"不是機械人"個位?
不是機械人我有睇過下, 覺得女主角感情戲做得唔差, 喊戲唔錯
但佢又係無咩戲運, 好劇本好戲, 但唔知做咩收視咁差, 好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞