最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
信心保證
柳白棄左了
我開始明發生咩事,
首先真實玩家死左會做左NPC一直追殺殺佢嗰個人
而一開頭個細佬咪係咁走佬同係火車俾人追殺既
應該都係因為細佬殺過真人
希望估啱
福秀回來了睇左第一集比較悶。

建議大家都係等多幾個星期先一次過追
真係好正,個劇本寫得好好,好緊張,其實主角打機殺左對方,咁算唔算殺左人?
但點解唔除個con, off 左個game?
無載con , 但一行雷都會被login , 細佬就係行雷果時俾人追捕
個節奏太慢,我一集都捱唔到
關鍵係online 同offline 上,玩到後期個con除唔到直接同隻眼合一? 所以任何時候都係online.
應該係同真玩家對打先會真受傷,而個受傷係唔會流血,因為係感應主道,其實車代表對打前飲左兩支酒同兩晚無訓再加上劇烈對打 刺激心臟而死?
無個con無個device應該唔會online到,因為要靠個device先可以控制你個感應? 我覺得係個con已經除唔到所以長期online係個game到,所以佢細佬一路要走佬。
但隻game個範圍唔係得格拉納達咩?
一開始細佬已經唔喺格拉納達,佢坐火車番咗去先突然入game,所以佢打俾男主果時係被另一啲人追
不過幾同意細佬喺game度殺過真人,先被強制入game&即時被追殺
個game設定係得格拉那達,但當你同真人對打將對方殺死,對方就會不斷跟住你去到邊都會,所以細路同男主角去到邊都被追殺。
其實發展落去會點玩?
細佬一定會同男一見面,到時兩個玩互連對付game d 殺手?
宋载正啲劇大多有奇幻元素 , 我估係有真實嘅魔法世界 , 細佬寫果個game 個概念可能都係由此而來
趕住投胎咩
我記錯咗? 男主唔係去番格拉納達先又被追殺
係韓國暫時無事
我覺得朴信惠係game嘅關鍵之一
同埋佢彈果首阿乜乜乜歌都係

佢戴紅頭紗果個鏡頭真係勁靚
佢係韓國打電話嗰陣有俾人追到上左車
所以關鍵係online問題? 返韓國已經除左con, 因男主角知道係韓國玩唔到game
信惠bb係game個用途,男主角可以問佢好多關於game世界d野,可以解開好多迷思,同埋男主角會同佢戀愛啦
A-TEEN 真係幾正,會睇到自己,雖然已經老了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞