最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
下!下!下!!!!!!!!!!!!!!!

Btw 有線台最高收視係咪鬼怪定係1988
有線台單集最高收視前五名:
①請回答1988大結局的18.803
②鬼怪大結局的18.680
③陽光先生大結局的18.129
④天空之城第14集的15.780(還有6集待播)
⑤百日的郎君大結局的14.412 ​​​​

D人話JTBC 普及率無TVN 咁高. 所以15% 其實已經好勁.
如果之後幾集破埋就真係西利
今集阿爾罕布除左執左條 key , 成集都無劇情進展咁滯 , 編劇明顯唔夠內容拍16集
套戲又唔係淨講打機...都要講下啲現實野㗎,下台+終於拍拖都算係進展啦。今晚可以睇教授見到自己個仔成身血返嚟斬佢了
果啲谷收視 kiss 最鬼憎 , 即刻覺得套劇降晒級
見個個都話sky castle 好睇
我都開始追緊....
狗咬狗骨~~ 每個家庭都有問題

個金導師真係好似天海佑希....
真係破到都唔奇
依家14集已經講哂所有家庭問題出黎
依家睇點收科同收尾
同埋所有仔女以後人生點樣行落去

隨時韓國家長追得好緊張
啱啱睇完最新個兩集
個金老師真係cls
佢講啲野同諗嘅野都好不得了
但佢做衰人角色真係做得幾好
14集個結尾好得人驚
韓網話搵到今集宇宙有自殺傾向 睇落好正面好開朗其實係假像
39分37秒 宇宙收埋CUTTER 既聲

LINK -> https://kkumnetz.blogspot.com/2019/01/sky-castle-ep-14-discussion.html
咁多人推sky castle
咁真係要睇下
聽日鄰家律師趙浩德第二季開播
quote 錯 sor
咁恐怖
連唯一正常家庭都唔放過
睇ppt話劇組confirm 係真係死左
唔係幻想
sky castle 惠娜?如果係真 感覺對個劇情有幫助
係,咁真係大炸彈黎
仲要係宇宙生日個日死
都唔係話谷收視嘅
因為掛住科幻+愛情片呢個銜頭,有kiss scene都應該
如果以愛情片角度黎講,韓劇11集先kiss已經係遲

而今舖最大問題就係,唔知宋編係咪之前俾人鬧得勁
愛情線個邊講太多,推埋個邊唔交代清楚,今次愛情線
舖排得出奇地弱
完全唔覺得女主有咩地方吸引到男主
(成日喊其實好煩
秘書同男主cp感仲重d

其實一係直程專心 d講推理個部份算啦
愛情位真心唔吸引
笑死 車教授見到自己個仔嚇到呢
真 成集好悶
呢個係搵細佬既愛情故事
12都好悶。。
廣告雜誌咁
有認真番聽又好似唔似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞