最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
呢套好多巴打都話正
之前我睇馬成的喜悅d預告片覺的佢仲幾靚仔呀
後來真係太屈機 接受唔到
套W個故事係抄馬榮成耐兩極,連個結局都好似扮埋
如果係鐘碩死係漫畫就好睇
live 爛尾連男1都走埋
呢套都追緊,岩岩睇完第4集

"先熱情的打掃吧" 呢套都幾搞笑

潔癖富二代同污糟窮家女嘅愛情故事...睇緊第一集

我仲諗住有洪忠燦導演可以一戰
LIVE 結局我都無睇 , 擺明無劇情 dum 到夠鐘
等等澄清番先
Live 係講警察,李光洙個套 (洪導作品)
我問個套Life 係李東棟個套,講醫生 (秘密森林編劇,聽講話爛尾,所以想問下打個底
等等澄清番先
Live 係講警察,李光洙個套 (洪導作品)
我問個套Life 係李棟旭個套,講醫生 (秘密森林編劇,聽講話爛尾,所以想問下打個底
李棟旭死咒係唔識喊 , 估佢次次都係滴眼藥水
以大家意見睇黎
名編劇/名導演都未必絕對好評
都有失手時候
真係各花入各眼
編到劇唔一定拍得出

就好似宋編而家有套巨星柳白咁 , 個導演完全駕馭唔到個故事
呢套好似係新人編劇
不過呢套野本身都無意住要睇
真係唔係我杯茶
係新人導演,拍到亂晒線
我都攪錯哂,life 睇左兩集好似幾悶棄左,唔怪得有 曹承佑啦,秘密森林好睇好多囉。
整體唔錯 但個結局男女主一齊個到覺得好倉卒
1,2,4都睇晒, 冇爛尾
近期最完美的離婚個尾收得好好, 成套劇都幾有意思又感動
有d人話悶, 但劇情幾細膩, 好岩有咁上下人生經歷既人睇

btw 上一套睇"第三種魅力", 個結局真係屌出聲
浪費晒咁好既演員, 垃圾編劇
新劇壞警察都唔錯 , 有申河均 , 毒撚樣但演技好
最完美的離婚我真係幾有興趣, 日劇真係好好睇
同埋我都幾鍾意裴斗娜
希望番拍都拍到日版既質素

裴斗娜+ 朱智勳+ signal 金編 合作既kingdom 一月就會播出啦
好期待
其實參與既仲有隧道個位導演, 但因為我無睇過隧道, 唔知佢d 出品如何, 所以先係度問大家隧道拍成點, 好唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞