最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
宜家咁睇個兇手真係似宇宙

但宇宙唔係鍾意慧娜咩? 應該唔會殺左佢掛

一定唔係宇宙啦,黑衫老師話明要搵個替死鬼,咪搵左宇宙囉
宜家咁睇個兇手真係似宇宙

但宇宙唔係鍾意慧娜咩? 應該唔會殺左佢掛

一定唔係宇宙啦,黑衫老師話明要搵個替死鬼,咪搵左宇宙囉

其實都係因為藝瑞最大嫌疑 , 老師先屈定先 , 似乎老師都唔知邊個係兇手
原來套野成11點播.....都咁多人睇...睇黎呢個話題係韓國好受歡迎

尋日熱搜 邊個係兇手
好似10代去50代都係NO.1

編劇好痴線 , 以為情況已經最壞 , 但可以發展得更壞

係慧娜佈的局
其實 阿爾布拉罕宮都唔係咁差,係呢幾集無乜高朝位,但整體都ok架。
無任何理由宇宙要殺佢?
除非兩女爭執,宇宙勸交,唔知邊個錯手推左慧娜落樓。

依個編劇你點估到

咁又係,真係估唔到藝娜會死

睇左啲劇透 唔通真係宇宙
依個編劇你點估到

咁又係,真係估唔到藝娜會死

睇左啲劇透 唔通真係宇宙

可能錯手? 勸交時錯手?
個結局越癲越好
we all lie
個結局越癲越好
we all lie

每次就完一集個bgm一出都覺得好頂癮
個結局越癲越好
we all lie

揭露人性醜惡一面, 為求自保互相廝殺,會唔會連宇宙一家最後都係咁癲?
今日16集天空之城
實時收視最高24% 破了鬼怪最高實時紀錄22%
今日16集天空之城

不得了 繼續爆上去
今日16集天空之城

不得了 繼續爆上去

收費台最高收幾多?
今日16集天空之城

不得了 繼續爆上去

收費台最高收幾多?

咪就係鬼怪囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞