最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
月尾仲有李鍾碩既羅曼史別冊 同劉仁娜李棟旭既觸及真心
李棟旭到而家演喊戲都仲要滴眼藥水 , 如果係悲情戲我對佢無咩期望
其實本身都無感李棟旭 係鍾意佢同劉仁娜係鬼怪既火花
李棟旭套劇又係個d仇家變愛侶的老套劇情。

可以skip
好想快D睇15集
個女仔係咪死左?
「01/11天空之城將正常播出」
因亞洲杯韓國隊與吉爾吉斯斯坦隊的比賽將在今晚舉行,不少觀眾擔心原定今晚播出的《天空之城》第15集和第16集或將無法在原定時間播出,不過JTBC電視台表示,今晚11點播出的《天空之城》不會受到任何影響。
《天空之城》開播後收視率一路走高,最新一集達到了15.8%。
梗本慧娜死左
對成個社區黎講都係一個炸彈
190111週末劇收視率❤️
【AGB全國】
JTBC《Sky Castle》
15:16.397%(+0.617)
【AGB首爾】
JTBC《Sky Castle》
15:18.443%(+1.189)

Crazy
宇宙啊 好Sad
宇宙~~頂住呀.....

好想知慧娜個電話有冇線索~~
原來套野成11點播.....都咁多人睇...睇黎呢個話題係韓國好受歡迎
尋日熱搜 邊個係兇手
好似10代去50代都係NO.1
물주세요 = 우주(请给我水=宇宙)
宜家咁睇個兇手真係似宇宙
編劇好痴線 , 以為情況已經最壞 , 但可以發展得更壞
但宇宙唔係鍾意慧娜咩? 應該唔會殺左佢掛
唔識韓文~~
點解(请给我水=宇宙) ?? 聽個音2者好接近
父母鬧交嗰場戲好好笑
真係black comedy
물주세요 (RE 捽蛇唷)

우주 (U 住)

對號入座 ?
佢個口形應該唔係講要水. 而係講우주에요 , 宇宙聽到驚到即刻解釋佢想要水

請給我水 물주세요
是宇宙 우주에요
世界級編劇
慧娜為什麼總把蘋果咬一口?

你有沒有發現,劇中曾經出現過兩次慧娜吃蘋果的畫面,每一次慧娜總是把蘋果咬上一口放在桌上
“咬了一口的蘋果”不正是蘋果品牌的標誌嗎?

慧娜從小跟著母親金恩惠吃盡了苦頭,母親死後她發現自己有一個親生父親,費盡心機住進了姜家,她兩次在韓書珍面前吃蘋果並將咬了一口的蘋果放在韓書珍面前,其實慧娜在挑釁韓書珍,而吃了一口的蘋果正是像徵喬布斯。

以下是真實的故事:

喬布斯對外有三個孩子,事實上他在外面還有一個私生女Lisa,Lisa曾經過一本書叫《Small Fry》,講述了自己和喬布斯的關係,她說,自己和父親的另外三個孩子不同,自己的出生並不讓喬布斯為之驕傲和開心。
Lisa書中表示,自己和母親長久以來過著漂泊不定的生活,但她依然幻想著父親會像寵愛其他三個孩子一樣寵愛自己,可是現實是喬布斯很厭煩她。
當Lisa向父親要一國內保時捷車時,父親喬布斯的回答是:“你不會得到任何東西,懂了嗎?什麼都沒有,什麼都得不到。”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞