最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
有1080都冇中字不過
Netflix
可否趁佢而家免費試用一個月Netflix
睇哂全套至大結局 之後唔續約?
駁唔到
可以啊 你記得cut就得
不過你應該要儲幾集先
一個月應該未結局
起碼播兩個月
睇左申惠善同李鐘碩套獨幕劇死之詠讚 個故事好凄美
好唔好睇?想睇李鐘碩但又唔想睇sad end既故事
我不是機械人都好睇
好睇 男女主角都好好戲 似電影
睇完第四集
我覺得已經有兩個世界後期既緊張感
個AR game題材幾好但我仲未明發生緊咩事 希望下星期會有啲頭緒
車代表死個位隻狗有反應
未諗到係咩伏筆
好睇到癲 又要等1星期先有第五集,Netflix update都幾快
聽你地講完開左壞刑警黎睇
真係好好睇, 劇情又緊張
冇諗過個男檢察官咁快俾人捉到, 以為會last到最尾添
睇黎冇乜人睇天空之城/天空城堡 暫時6集都好高質 雖然卡司真係吸引唔到人睇
諗住呢幾日開黎睇 個劇情感覺好吸引
我係見佢收視爆升先睇 估唔到真係咁正
安導 + 宋編呢個組合真係唔錯
睇得出導演比較著重推理部份, 唔會平舖直敘
同埋今次用左d 倒敘手法講故事
吊住個懸念, 幾特別
11點鬆d 就upload la
d 字幕仲要譯得幾好
而家星期六日都要睇到差唔多成1點,
睇完又好興奮未訓得著
其實load唔到最尾個到發生咩事
好似變左驚悚片咁
其實我都有d 唔明
最後被車代表攻擊個度, 點解鎮宇唔即刻offline ??
offline 左係咪會無事?
但之前睇燦烈細佬同第2集尾, 似乎係自動入game?
(入game = 有音樂 + 風雲變色 )
無得自己話online 就online, offline 就offline

另外關於受傷問題, 第2集尾鎮宇隻腳跛左, 入左game 就會無野,
即係話唔係喺game 入面受既傷, 入左game 唔會有
但係game 入面受傷/ 死, 真實都會出現??

希望之後車代表爸爸出現可能會解到d 迷團
男朋友, 頂級明星柳白, 阿爾罕布拉宮的回憶有追 依幾年tvn好高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞