最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
係咪要等到4點先出中字
上黎睇到少少劇透
唔再睇個post住
依家睇阿爾先
單集收視
1.【tvN】請回答1988大結局的18.803% 最高 21.6%
2.【tvN】鬼怪大結局的18.680 % 最高 22.1%
3.【tvN】陽光先生大結局的18.129 %

今集有人話最高實時去到28.1%

14集計法 15.8 最高20.49
通常3,4點出SEED
等得黎都天光
咁真係好跨,呢個收費台較細都咁高收
我都係咁話
TSKS 出左啦
天空之城hit到爆喎近期
黃viu 有阿
睇完啦
我開始明黃教授點解之後會黑化
成個社區既家長都被首爾大呢個夢迷惑左
就算知道事實/幫到手既都拒絕伸出援手

好想睇之後藝教授會點
本身睇完15集我又唔會諗藝娜係自殺
因為車教授大女同佢係天台深情對話
又唔感覺到佢會用自己條命玩到咁大

佢係太聰明
似係知道金老師既秘密先被殺
其實搵老師tip題公開比人知有咩咁驚
唔排除藝瑞都知啲題幾乎同學校考試卷一模一樣
先咁驚比人公開
藝娜係唔怕死兼生命無野可以再失去先玩到咁大
無諗過最後命都會無埋
JTBC播出的電視劇<天空之城>第16集的全國收視率突破19.2%,首都圈突破21.0%, 破了有線台歷代最高的記錄

呢套真係神劇 , 由第一集得1.7%收視 到宜家升到破埋1988 /鬼怪 紀錄
btw黃宇宙套套劇都食死貓
善良的男人, Signal, 天空之城都出事
好慘
但係佢食親死貓嘅劇都會紅

希望呢套劇令佢紅D 多D人睇佢個團
下次俾套浪漫愛情劇佢啦

佢果團真係唔錯
天空城堡製作費同時段仲要差鬼怪咁多。
佢呢個FANCAM 最近view爆升
好多人都係入面留言
宇宙唔好跳舞啦 好危險 我地番屋企讀書啦

https://www.youtube.com/watch?v=ZftKrZOFztw
新亞高中考唔考慮搞番個dance club

16集收視,好喪
2,10,11都中左
睇透呢張真係電視台流出既hints黎
郭美香死竟然唔係金珠英死
原來車家姐姐係97年
仲細過慧娜95年
天空之城班演員入晒戲 , 連 ON99 嘅宇宙都演技上晒身 , 個個場景都有伏筆 , 無一個場景係多餘 , 個編劇真係好堅
仆街,上套劇又屈宇宙殺人,今套劇又屈佢殺人,攪錯呀?
但講到老母搵人殺慧娜好似有d夾硬?
但整體都好好睇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞