最近睇緊邊套韓劇3

1001 回覆
18 Like 74 Dislike
確實
而且有好多情節拖長嚟做,
一開始好期待,之後好幾集都飛嚟睇
女主遲遲不入game又係敗筆
好花瓶

冇興趣知兩個前妻發生左咩事
女主唔入game根本注定係配角黎 同女主個妹加阿嫲一樣路人角色
女主個fd更加唔需要出現

女主個fd都唔知做乜鳩 , 人地發左達返韓國關佢乜事 , 觀陰兵又要扮熟跟人返 , 打交又唔夠人打一味吠

你好嬲
女主唔入game根本注定係配角黎 同女主個妹加阿嫲一樣路人角色

女主個fd都唔知做乜鳩 , 人地發左達返韓國關佢乜事 , 觀陰兵又要扮熟跟人返 , 打交又唔夠人打一味吠

你好嬲

阻住晒啲 air time
律師趙德浩第二季開播 , 導演編劇轉晒 , 第一集已經唔撚好睇 ,

一開始先播一個疑似結局嘅場面再回帶返幾個月前 , 係一啲老土編導扮新潮嘅手法 , 之後拍到劇情一舊舊 , 有啲失望 , 上一季係好好睇
確實
好花瓶

其實個FD點解要返韓國?
返韓國可以做咩
都移左民咁耐
佢又冇發達
成為王的男人點睇?
天空之城好好睇
有冇人追皇后的品格

雖然有啲演員演技over左少少,但編劇唔錯

本來以為係傻鳩女主陰差陽錯嫁左入皇宮,皇帝唔鍾意,好老土咁離離合合,最尾比皇后天真打動,幸福快樂生活落去

點知唔係 劇情仲好緊湊

皇后係全劇唯一好人

最新見到小三比人磨皮睇到好爽
不過估唔到小三去到呢個地步都仲信皇帝
好同意

集集見住男主拐下拐下咁打交真係好無癮
一係就要睇住女主係度喊
都唔知做咩要搞到咁悲情
劇情應該爽快D 太拖泥帶水

確實
好花瓶

睇咗10年韓劇第一次睇到要飛嚟睇
題材係吸引 玄彬都正 不過都頂唔順
相比同一編劇既仁顯皇后同九回時間旅行
呢套明顯差好多
一係就要睇住女主係度喊
都唔知做咩要搞到咁悲情

確實
好花瓶

呢套明顯差好多

你個名
一係就要睇住女主係度喊
都唔知做咩要搞到咁悲情

確實
好花瓶

呢套明顯差好多

睇劇好多時我都會飛住睇
飛完完全對睇套野冇影響
成為王的男人點睇?

岩岩睇左一集 呢啲純宮廷劇爭鬥都幾悶
因為有呂珍九先睇 大個仔 做再係只做乖乖仔角色
Btw 個王既設定好低能 不停燥狂
成為王的男人點睇?

岩岩睇左一集 呢啲純宮廷劇爭鬥都幾悶
因為有呂珍九先睇 大個仔 做再係只做乖乖仔角色
Btw 個王既設定好低能 不停燥狂

呢類劇情其實都好睇 , 而且拍攝手法都唔差 , 不過最難係將個故事收尾 , 通常都係收到一pat 屎
壞刑警最新個集好on9 張亨民倒緊子彈都唔衝埋去 等佢倒完再入返
壞刑警最新個集好on9 張亨民倒緊子彈都唔衝埋去 等佢倒完再入返

本來頭2集好好睇
之後張亨民不停翻生, 死唔斷氣
我而家都棄左唔想睇了

你好嬲

本來頭2集好好睇
我而家都棄左唔想睇了

呢個真 下2集唔知佢正式收皮未 定真係成套都講緊佢
新一輪劇又開始出

炸雞 , 雙面王暫時都 ok , 趙德浩棄左 ,

奉尚先生未睇 , cast 好似唔錯

本來頭2集好好睇
我而家都棄左唔想睇了

我追到而家...點都要睇埋個結局先死心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞