[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

669 回覆
113 Like 5 Dislike
西藏低氧環境篤友誼波小心
由督波進展到酒吧, 下一步話不定要打友誼波了
要有一套 點都好要保護自己
到時可篤吓真嘅波
堅係高質喎
d女好進取
黎啦
巴打暫時覆唔到post 了
大家明天請早
入完酒就入閘
機會黎喇
Lm
明天都唔會早 篤波咁攰應該瞓到好晏
留名
入咗窿未?

我講緊啲桌球
記得CC話過自己拍過一次拖,最後都係分咗手。但估唔到CC有返咁上下功力。全程我一吓,佢一吓,就算呢度夜媽媽天寒地凍,都搞到我成身慶洽洽

第一回合快到我都唔信,可能真係好耐無同女出戰過。我瘋狂入窿但CC完全無反應 不過我諗佢同我相反,係一個慢熱既人

激戰到第三回合見攰,我開始懷疑支嘢好似唔夠直,吓吓入唔到 我係咁chalk支棍頭,CC見我心不在焉,竟然嚟個回馬槍,撳住我係咁砌 最後俾佢絕地反擊仲入埋黑柴

講真,真係好耐無試過篤波篤得咁開心,終於搵得返以前既感覺
.
.
.
篤完波,喺隔離老巷酒巴一邊飲住杯Cuba Libre,食住爆穀,大家一齊訴說當年。佢問我當初點解分手,然後佢可能宣示主權,話自己鍾意咗廿五歲既學長

傾到我頂唔撚順間酒巴既Live Band,想出去行吓。然後我哋沿住夜晚依然燈光閃閃既北京東路行咗幾公里路來回布達拉宮。宋CC話想影低第一次見既布達拉宮燈影,於是我就影低咗佢既背影自己J

佢去咗八廓街紮咗藏辮嚟

講笑,其實我真心欣賞佢既性格。呢個女仔真係唔撚簡單,瞞住老母仲block埋動態自己去到西藏。年紀輕輕18歲創業已經賺咗人生第一個10萬,連讀大學既學費都係自己俾。仲話試過請自己老母去高級商場任佢shopping 我呢啲廢青喺隔離聽到真係有啲慚愧

雖然佢搵錢咁叻,但又唔係啲追求名牌既人。仲同我講自己用既化妝品無一樣超過$300,平時戴耳機通常都係聽書多 性格男人頭,咩運動都玩仲識打拳,嘩屌你呢啲女仔真係唔知邊到搵

我佩服佢可以喺現實中渾灑自如,而自己就一劈屎咁俾現實打壓,仲搞到有啲反社會人格

佢話天津呢個鐘數條街已經無哂人。行到夜晚11點幾,CC已經眼瞓到由雞啄唔斷變得好安靜,條路就好似越走越長咁。雖然打唔成友誼波,但臨尾不妨抽一抽水,同CC握手道別。然後佢轉身同我講 : 「去天津找我玩唄﹗」可能佢埋咗伏線俾我

聽日晏晝就要飛新疆喇 早啲瞓吧啦FF咁多
樓主點解唔食埋佢
又老闆娘又湖北妹又sp騰又cc
樓主咁幽默真係溝死女
睇到以為變咗甜故
岩岩起身即刻追post
未訓醒 睇到第一回合第二回合激戰以為變左甜故了
點知真係講緊篤波
初頭以為是甜故, 褲都除埋
原來是篤波
好想幫樓主含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞