[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

669 回覆
113 Like 5 Dislike
啲人物直圖有feel到呢
樓豬用咩執相
係正撚到pk
事但執吓顏色光暗 唔係我懶,係無更快既方法
屌你唔洗瞓?
鬼叫你淨係可以用電話執相咩, 無計架喇
無嘢做又唔眼瞓,試用新剪片app彈app彈到我癡線 求其出咗個我眼中的喀什

都係啦,如果youtube又bam條聲,可以去igtv
https://youtu.be/NeLNEXCuPz8
求其一個新疆人都好靚
有無巴打知我部iphone突然咩事﹖ 就算蚊走張sim都唔會話我無卡,仲keep住搜尋中。有次用用吓白蘋果重開機之後就一直咁樣

係咪用vpn用到就快俾人拉﹖ios已是最新12.1
iOS 12 bug 03:沒有流動網絡
部分 iPhone 用戶 (以 iPhone 8 用戶為多),指更新至《iOS 12》後,至少每天會自動中斷流動網絡一次,需要人手重新連線。

→解決方法:

.到「設定」,開啟「飛行模式」約 30 秒然後再關閉;或
.檢查網絡,進入「設定」→「一般」→「重設」→「重設網絡設定」或「重設所有設定」或
.關掉裝置,移除 SIM 卡再次插入,重啟手機;或
.「設定」→「流動網絡」,關閉再開啟「流動網絡」;或
.「設定」→「電訊商」,關閉再開啟;或
.重啟 iPhone/iPad (重啟方法按此)

巴打試下
reset完都係咁,但一行出房就解決咗 我懷疑間房有結界
巴打 giF圖用咩APP 整?
秒你 喉嚨乾咳,休養吓先
好似睇緊電視紀錄片咁 好正
樓主乾咳試下買雪梨食
啲人物相好正
買咗盒維吾爾族清熱酷,試試佢
lm
監控結界

樓主終於成為知名人士
有資格被監控
邊條撚樣一直追PO一直負皮
係咪個舅父上次比人插完嬲嬲豬逐個留言負皮

巴打話係佢親戚
黑人問號 ,不過好開心有人記得我
咪話過係佢屋企人,負評當已閱
唔係話左係有親朋戚友話
見到有人keep住負評
即係佢有mon post
即係一世人永遠會有啲奇怪朋友喺你左近,你問佢點解要咁做,佢會答你無聊無嘢做。你扮嬲勸佢收手,佢會屌返你轉頭問負評係咪會令你無咗份工

放心,所有負皮都係我啲朋友喺背後俾的 人生在世有呢啲朋友係咪死而無憾﹖
好掛住你對流血多毛腳腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞