[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

668 回覆
113 Like 5 Dislike
本身睇唔到
明晒
男人手 定 女人手?
樓主入咗再教育營 拯救女營友於水深火熱
又有新女?
樓豬又食女
粉紅指甲油
btw 隻戒指好醜
東仔原來又去左YO女

往南去邊?喀什嗎 定和田
無帳篷同單車喺身,為咗確保自己有住既地方,所以係去喀什先既
東哥回避問題
呢幾日 住果時
有無麻煩事
例 外賓唔收
唉,做香港人真係特別麻撚柒鳩閪煩,咁又跌咗$110
程序特別多,搞到走失大隊自己戅鳩買多咗張飛

住方面大市應該總有地方可以住,不過平既青旅賓館唔多。但如果有錢就唔使擔心
唔好話好似ching咁
隻身去咁遠 遊歷
近近地去深圳 廣州都有唔少麻煩事
有時想上去住一晚半晚都要左問右問
真心佩服ching可以無驚無驗咁耐
反正都設咗個我會以為你會以為我係唔小心po錯圖既局中局中局。法官大人,我無咩想解釋啦

利申 : 無食女
反正都設咗個我會以為你會以為我係唔小心po錯圖既局中局中局。法官大人,我無咩想解釋啦

利申 : 無食女
嗰邊啲嘢食好似都幾辣咁
我信你

btw 無食女 but 俾女食
跟大隊?
又拼到咩新朋友
屌,垃圾鴨仔團以後唔撚會再join
當識下人都幾好嘅
垃圾團唔緊要呀, 唔好再俾人呃錢就得。
BTW, 東哥又唔介紹下啲女, 係咪可食用呀
就係跌咗百一蚊先嬲嬲哋無哂心情 人哋個個俾多兩舊幾水坐索道上馬牙山,我就戇撚鳩鳩喺下面鳩坐兩個鐘

$110

正常我係唔使買既,淘寶兩舊水鴨仔團已經包埋,因為各種濕鳩程序同誤會搞到我買多咗飛

去到天池山腳仲要坐一程當地既van仔爬30公里坡 沿途導遊喺度廢嗡全程嘈撚到我耳鳴

最戇鳩個句係科學家話天池上面既空氣好撚養命,呼吸一下可以長命0.6秒﹖

天池係一個位於天山山脈博格迪峰半山腰既冰磧湖,海拔兩千米左右,除咗都算幾靚之外無咩特別

景區始終係景區,就算幾唔鍾意多人、幾唔耐煩係咁俾大媽叫我幫佢影相 都唔及凍到仆街又無地方喱辛苦

無坐索道,唯有自己首先離隊落山,上返架鴨仔車避寒
垃圾團得三條友,兩個大媽,一個柒頭
不過淡季有淡季好,票價平,團費平,唔使排隊
大陸d團好撚多自費項目,自費纜車,自費加餸,自費多個景點, etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞