[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

669 回覆
113 Like 5 Dislike
反正都試伏, 做乜試一半唔試一半
樓主的話...
即管去試
樓主啲自拍片係點影架?
影得好靚想學下野
樓主剪片剪成點
嘔左幾多升血
啱啱剪完了,終於
呢兩日死機reboot機次數應該超過十次
不如巴打開個youtube channel 放片 幫D片配下音同旁白講下你個旅程啦
暫時太肉麻既嘢唔做。下次踩出國際先再諗啦
總結條片只係鳩砌,無故事性,無乜鋪排 唔似之前啲小主題咁有feel。

食埋個份子燒肉飯,晏啲export,想睇先至去igTV吧
[得閒直播]雙失廢青踩完車返咗香港鳩fingfing (6)
等片睇
巴打 我既第一次已經俾左你
為左睇片 突登去開個IG account
加左樓主IG
由day1 開始睇到 完
成件事真係覺得好神奇
唔想再對住Pr 電腦又慢,好費神
我都唔知點先可以post一條原聲而又唔會被封/mute
睇唔到既話應該算正常?

130 Days in 5 Minutes
https://www.youtube.com/watch?v=8PDuI_X3G2o
巴打 你條片又被封了
youtube執版權執得好緊
可以試下FB
這部影片含有WMG的版權內容,版權擁有者已因版權因素在您的國家/地區封鎖此影片。
facebook 都唔得 dispute完無回音,可能條track真係太大路 唔知可以點了,igTV好似都唔work
連FB都唔得
咁真係無法
youtube你set左做private都照ban
可以試下將條track 個tone較一較
有機會避到
見啲人會調慢條片,跟住叫人開1.25倍速睇
太煩了 唔搞住,離開香港返大陸沉澱吓心靈先,過幾日先試吓調高個pitch、改速度之類﹖ 順手刪減片頭啲片,睇到頭暈
去邊!
去釣吓魚、篤吓波、打吓機玩吓音樂,消磨人生同意志

Coldplay - Paradise 咁出名,條track應該唔能夠靠改音調同速度避版權咁簡單,可能要撈埋純樂器既音軌改個waveform。我唔識呢啲嘢 所以由佢先
辭職失敗,而家個人十五十六,拎左幾日假沉澱人生
ching幾時上去?
係無勇係遞
還是俾上司勸留成功?
你辭職想做乜?轉工定去長旅行?
追左好多日,終於由第一post 追到依家,睇完之後對樓主心動 佩服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞