[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

669 回覆
113 Like 5 Dislike
硬食廿個鐘 坐係度
呢一刻有無後悔過 點解要慳呢兩舊水

仲有$25 狗飯
真心有 fuck

坐長途火車又逼又嘈,日頭都還好可以睇吓風景。到咗夜晚,真係屌奶星 btw,轉咗位呢個閪位充唔到電
我坐飛機4個鐘都已經想死
想像唔到要點坐廿個鐘
我應該會發癲
住硬卧係極限
硬座最多5粒鐘
太長頂唔順 又亂又污糟 又撚臭
問下硬卧有冇位, 加錢轉上去啦
樓主story條片 j到出血 好撚型呀屌
唔使啦 最後倒數八個鐘 我已經習慣咗了,好彩有鼻塞咩味都聞唔到

真正人生百態,呢程車值回票價

仲可以同人玩腳

維吾爾族人五官同波斯人好似,就算食緊瓜子都幾唔錯

中間條走廊地下其實坐滿哂人,去個廁所都唔簡單 叫我係咁既時勢換位我寧願痺住對腳捱到聽朝
好彩諗到啲嘢搞,重複飲咗幾次水,如果悶到我仆街呀今日
係咪訓唔著呀
其實冇IG ACC係咪睇唔到STORY
仲可以同人玩腳

好親密 啲手手腳腳伸晒過嚟
去親中國都會覺得啲人係完全冇距離同空間嘅概念,三唔識七都會痴到勁埋,啲手手腳腳交疊晒,好似畜牲嘅生活
睇返上面冇咩人嗰時張相 明明張枱勁細 點解可以容納兩條友趴喺度 佢地仲要唔係對正張枱坐
廿個鐘...樓主真係勇者

經過廿個鐘千幾公里龜速動車既折磨,喺車卡左穿右插踩過一包二包走難咁款終於到咗大陸之西 - 喀什 第一個感覺係去咗有中文字既中東國家

見無一蚊散紙坐巴士,好唔容易截到的士直屌七公里遠,喺老城西北既帕米爾青旅附近

間青旅真係好撚格涉

究竟係邊個既Surly﹖

$45床位,又走剩我一個

烤肉 + 杯麵早餐

睇吓熱水浴咩環境先 沖完涼要補眠

經過廿個鐘千幾公里龜速動車既折磨,喺車卡左穿右插踩過一包二包走難咁款終於到咗大陸之西 - 喀什 第一個感覺係去咗有中文字既中東國家

見無一蚊散紙坐巴士,好唔容易截到的士直屌七公里遠,喺老城西北既帕米爾青旅附近

間青旅真係好撚格涉

究竟係邊個既Surly﹖

$45床位,又走剩我一個

烤肉 + 杯麵早餐

睇吓熱水浴咩環境先 沖完涼要補眠
樓主會唔會喺果邊過埋農曆新年
樓豬落火車果一刻, 有沒一種終於甩難的感覺
去到咁西 真係中東咁
多圖please
新疆咁多正野都要食杯麵
搭火車前買咗兩個食唔哂唔通掉撚咗佢咩
講到咁遠
瞓醒之後去咗老城行咗一圈,咁啱學生放學時段 天氣又暖,人又唔多,幾鍾意呢個地方

嘢食都啱胃口

過油肉拉麵,$20

Madam 好靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞