[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

669 回覆
113 Like 5 Dislike
有冇多啲新疆囡囡睇吓啊
你個朋友一直監視住你 唔怪得你收儉咗
仲會喺喀什留多一日半,盡量影俾你J啦
喀什係咪無介紹左既,果度好濃疆味

下站會去邊個方向?去塔縣 白沙湖 帕米爾
另外可惜太遲睇唔到塔里木胡楊林
返黎未 好掛住你
操你媽逼
垃圾樓主 屌你老母
繼續負皮我啊搞到我失業啊屌你老母
嘩,南走喀什完又北上白沙湖﹖
當初南走喀什除咗因為本身呢個地方自己想嚟之外,仲係因為我跟本唔夠衫褲

下一站可能係直播返香港
lm
自爆 ?
今日係最後一日喺喀什,所以去咗距離市區東面五公里遠浩罕村既香妃墓望吓咩情況

門票30蚊,淡季人影都無隻都有工作人員喺度收錢

清朝乾隆40幾個老婆之中,得一個係新疆維吾爾族,應該就係還珠格格個香妃 佢死咗之後被葬咗返老家。所以17世紀白山派伊斯蘭教既大佬阿帕克霍加既家族,5代爺孫72條屍52個陵墓就咁俾阿帕克霍加既孫女香妃 - 伊帕爾罕騎劫咗,被俗稱為香妃墓了

應該係全疆最大既穹頂式伊斯蘭古建築﹖

墓室一步入門,一眼睇哂,一個個棺木覆蓋住一塊塊五顏六色既靚布。入面有牌寫住唔俾影相,雖然就無王管,亦唔知棺材入面係咪真係有嘢 但以示尊重都係望完就閃人

都係嗰句,呢個係唯一方法去深刻印象同埋打發時間 如果拍埋片,仲可以打發兩倍時間
好靚
召集各路巴打去關口接樓主
屌那聲,得罪講句 點解有人瞓教鼻鼾聲可以大聲過豬叫﹖ 咪撚住青旅影響人 瞓豬欄吧
喺歐洲試過又係有人鼻鼾聲嘈到仆街
好彩個host問我瞓成點,知道左幫我換房
我遇過響過行雷嘅,心諗同房其他人點頂。條友仲要扯極都唔停咁。個晚瞓得極差,第二朝起身,原來同房d人出咗去瞓地板
梗係唔會齋包啦﹗全部都係羊肉餡,好撚正

應該係最後一次食地道新疆包了
下一站去邊
直播返香港
喺落後地方坐火車真係惡夢
要排幾耐先塞到去櫃枱
一世人最憎排啲唔識郁既隊 零文明垃圾狗地方,屌你老母一堆人有身份證就上網買飛啦,阻撚住我護照拎飛
走得快,好世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞