[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

669 回覆
113 Like 5 Dislike
收到風樓豬同supreme騰係新疆把臂同遊
失蹤人口
樓主無番咁上下型棍

邊會有咁多女埋佢身

若果係金鐘m記樣既話...........
Supreme騰大把錢啦 去咗北疆玩喇
阿東一早自爆咗ig啦
無番咁上下型棍邊會自爆ig
點解同一班機都唔見佢,佢又跟左邊個玩
咁你呢幾日去左邊
樓豬去了邊度篤波
樓主報平安呀
樓主呢?
樓主ig仲有update
非常平安
樓豬一早肯賣屎忽比SP騰,而家已經有錢去疆北玩啦
今日開始上水了
屌,咪話兩三日會潛一潛水 就當我入咗個短期勞改營啦
以為樓主入左勞改營再教育營
呢幾日潛水
係咪同當地新疆妹進行廣泛深入交流
乜咁快出返嚟呀,搞乜嚟啫
咁呢兩日去咗邊先?
東哥咁靚仔快D分享下有乜豔遇
樓主家姐應該好擔心樓主唔知篤邊個波篤到唔見人
樓主係篤人果個喎
家姐唔洗擔心
樓豬家姐睇住自己細佬咁荒淫,仲要男女通吃,唔知有咩感想
趁仲會留喺烏魯木齊市兩日,今日特登去咗睇吓烏市既日落

烏魯木齊市內真心無咩好玩 雖然我份人最唔怕無地方去,但天寒地凍真係邊到都唔想去。

除咗去過大巴札、紅山公園呢兩個唯二戶外既地方,其它所有時間都係喱喺室內 當然唔係淨係篤波咁齋

大盤雞

紅山賓周塔

烏魯木齊終日灰朦朦,一睇就知係空氣污染既原因。猶其係冬天,家家戶戶包括大型商場至汽車巴士都要開暖氣,情況特別嚴重。但最大既原因都係因為烏市地理位置處於盆地,污染物唔容易擴散開去,所以冬季既烏市就好似笠住咗個黑鑊咁,全國空氣污染排名應該係頭三

烏魯木齊有70幾%漢族,其餘有主要10幾個少數民族。而維吾爾族同回族分別都佔10%左右。而維吾爾語同烏茲別克語、土耳其語最似。一個當地人同我講,維吾爾文係一個左抄啲又抄啲、好撚低level既文字。

去到呢個以阿拉伯字母為基礎既語系地區,就好似去咗中東國家一樣 由西藏既高海拔地區,日頭紫外線勁到不得了曬一曬就可以熱到剝衫,去到緯度高咗一截既新疆之後,只係感覺到無論有無太陽都係咁撚凍

新疆辣油浸米粉

無論係巴士、BRT定地鐵,都好鬼新淨

無論係入商場、喺多人既地方附近既連鎖餐店,門口都會有部X光安檢機,仲會有疑似得個殼既police駐場,行李通通檢查好鳩麻煩煩。所以最好無撚帶袋,連火機都要沒收 搭地鐵好似搭飛機咁嚴
不過咁反而又會覺得呢個地方真係好安全

唔單止去超市買嘢要寄存行李先俾入,連食個漢堡包都要俾人摸袋

雖然真係好想去一睹冬季既北疆,包括禾木、白哈巴、喀納斯湖一帶。無奈現實逼人,所以唯有去一去冬季既天池睇吓咩環境 後日再往南走

喔喔喔, 明哂
北疆好安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞