[得閒直播]雙失廢青由香港踩車到咗拉薩鳩fingfing (5)

670 回覆
113 Like 5 Dislike
追到來啦
佢個ICON影得幾靚仔
嘩, 追到黎喇, SP騰千里追樓豬
男的也好不會懷孕
追吧 火車已上,返烏魯木齊坐飛機

我排咗兩個鐘隊先拎到飛 燥到我係咁爆粗屌人 真係好惡劣,啲人一個人改成疊飛,後面等到唔耐煩越亂越亂 勁多人插隊,有條大陸佬走埋嚟同我前面兩個維族哥仔講俾佢插一插隊改飛,俾我屌到縮埋
SP騰為了樓豬, 追到天涯海角都要追落去
新疆愛的故事
有時真係好矛盾,同當地人吹水,甚至做左fd,可以傾到好深入
之後望住佢地好唔文明咁吐痰插隊大聲講野,一方面想屌7佢,一方面又理解佢地文化就係咁,客觀環境搞成咁
點解你會覺得係佢本人嚟﹖
不能同意更多
平均十步之內一定會見到地下有口水,但呢個地方就係咁,做旅人就要接受然後融入當地文化

隔離個維族細佬請我食烤包子
講到文明地方要融入,都唔記得講我袋十蚊麵包一早喺廾站俾人偷撚埋
睇完樓主POST後
真係好想揹住個背囊周圍去
可惜無咁既勇氣
我有次係廣州火車站, 有條女係X光機後成隻都比人偷埋

有樣野好怪, 買火車飛排隊一定有人想打尖, 就算條隊得兩三個人都好, 總有人會咁做, 但冇人會阻止,
成隻喼
好彩早咗三個鐘到火車站,真係排咗兩個鐘
雖然我係極度自律,喀什呢度咁多種類既人,個個場面係幾咁惡劣 仆你個街啲人又真係唔會出聲,我講英文屌班大陸傻閪,前面幾個維族學生淨係喺度笑,又好奇拎我本護照睇
我覺得全中國都係咁,大聲屌9佢就會去問後面果個,後面果又比佢上
回港了?
有時喀什飛都平,呢排淡季轉機返深圳都係1千人仔姐
話時話
Supreme騰獨遊新疆定跟人玩?
開心既時間過得特別快 見個post都開始無咩人睇,沐浴露洗頭水牙膏又啱啱好用哂,M記峰味仲未收皮,趁呢個時候返香港啱哂喇

我查過了,最便捷又平既方法係火車硬座返烏魯木齊,再直達飛機返深圳,咁樣都要$180 + $1200 喀什直到要千六左右

唔知Supreme騰喇,不過北疆阿勒泰,佢應該就係跟鴨仔團,見到佢有幾個friend一齊
睇緊
講錯,喀什直到深圳要千八蚊,轉機七八個鐘,所以算了
有人睇㗎!日日追
瞓教啦你 唔好癡線啦,有得瞓唔瞓
巴打想去邊﹖ 課金俾我代你踩車去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞