[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (49)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
合理理由咪係
1.往績冇入過美洲金盃 東亞決賽週
2.踢法走返香港係90-00年代比人詬病ge長傳急攻
3.我唔係有內幕 請人有問題個d羅太講左
CEO跳過某d人直接比份約韋德
而我覺得可以比到革命性改變 一步一步重建港隊ge甘巴爾被無視

你地既然有部分人咁崇日狗
欣賞佢地花耐性時間去建構一套踢法

點解又成日中垃圾政府圈套 急功近利為排名?
唔忍受得陣痛 咁崇日有咩好崇 只識崇 不懂學
大家都睇到 緬 柬 呢d球隊技術踢法有改進 但一樣係未有太大成績改進 (緬甸好少少)但起碼佢地肯等

回返題
而家佢出線我咪含淚唔反。
我未變態到有人為左金走連亞洲盃出線都要考慮
未變態到無視成績
但我仍然唔睇好套踢法
雖素未謀面 但字裡行間我都信你會理性

咁我都只係講有一兩個巴打變態到咁姐
所以唔洗覺得bigMac老師又中 ge諗法好無理
況且佢都可能只係假膠

但香港好多人一向鐘意睇人仆街睇人死而唔諗後果架啦

事後ge野 我上面幫金辯護左
佢唔自己走都係時候換人
但 respect
而係佢地ge logic令人覺得
如果你假膠就話姐
如果你真心 我真係唔知點解可以咁光明正大地雙重標準
特別劉度個d
迷金都有好多on9
一味曲解證場
明明好多人反ge係金戰術
但佢地就將問題推向反入籍 以為人地唔鐘意金用太多鬼

不過站在我立場 我只係幫金辯護
個d on9 錯焦點地迷金 我又冇必要去批評佢地

所以我只係一味舉你地反金迷白ge雙重標準 黎做我攻擊重心
不過係50個連登user
我諗野係偏向非年輕人主流同偏激
再加上我因爲香港歷史原因而反連登愛國日狗
又冇人鍾意睇字
我預左撐金係冇人撐
就算篇文完全曲解我
可能其中一句話我係基佬
都會有人按正評
趁依家少人又伸個龜頭出嚟發癲
躝啦on9
家下冇睇嘢嗰個係邊個呀
句句駁到你應一應
邊句話你係基佬呀
話你on9
呢度大把啦,咩災狗贊狗咩安度尾屍KenningWest摩狗,都癡撚線,個撚個都寧願想港隊出唔到線,人地KenningWest 知道自己柒左都會收下皮,個乜鬼野安度尾屍仲喺度反反反,咁唔鍾意咪躝囉
白sir 睇落份人幾大方嘅,係睇羅系願唔願意放低面子喇
個k乜乜趁少人咪又伸番個龜頭出嚟
冠忠巴士料中期少賺逾64%

冠忠巴士(00306)預料,截至9月底止,6個月盈利按年下跌約64.26%,至最多4000萬元;去年同期盈利1.12億元。

該公司指出,中期盈利下跌,主要因為期內未有再次出售固定資產產生巨額收益、燃油成本及前線員工工資上漲,以及展開港珠澳大橋業務初步準備的巨額開支。
珍惜ricky
南區幾時有盃捧
我打個comment 嘅時候未追得切

不過KenningWest 你都係走把啦,廢金生死戰臨陣逃脱已經抵屌啦,就算要報效國家都唔係一個理由,當香港係咩?係condom? 你話你要die for hk, 咁唔好只係齋講唔做,ok你報效國家麻煩你賠返錢帶埋你老婆仔女返去。論培訓年輕球員,點解要話喺亞盃外嗰時做,明明完左世盃外有咁多時間你都唔做。
好擔心無良柏再無杯捧唔玩
佢一走 以後聽波無後聽ricky講波
其實我開始同情佢
佢似係一個上連登太認真嘅妄想症患者only
即係少少事就以為全世界逼害嗰種
我諗佢一上腦其實連自己講緊乜都唔係好清楚 所以先成日前言不對後語 無logic 自打嘴巴
大家好似包容傑總咁包容下佢啦
痴撚線
俾正評人都可以扭曲到而家好多人唔睇長comment
永續ricky
白卡人士大哂咩
眾人皆醉佢獨醒呀
一定係咁
返去賣炸雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞