[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (49)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有腦都知要比多d時間啦
同一時間陳曉明都係
唔明點解呢度d人要急住反
鄧理文d球員慘咋
反白為黑
明明之前有條友屌到白一文不值,無實績

好喇而家白同金踢出黎一樣,輸泰國、和印尼、僅勝台灣
佢就搬龍門,話原來白同金一樣,你地吹奏白係on9

龍門任佢搬
已經等到唔知第七定第八個post
曉明係香港球圈好多年喎
gw就真係對港足認識由白紙一張開始
金仲要教左好多年香港熟哂路先和到北韓
唔係針對白 只係甘或KB會更好
#WHITEOUT #NGUEOUT
傑志點樣打尖拎馬會錢都未有人講到
隊波咁多新人唔洗夾咩
踢開451 防反轉442主攻唔駛練咩
改名可恥
起馬白蛇會用下新人先啦
廢金果陣
廢金真係垃撚圾
新人基奧
收聲啦
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181115&s=7032049&a=58916531
【東錦外】要炒蒙古爭出線 韋特:港足前鋒可自私一點

韋特收操後表示,隊內氣氛不俗,對蒙古的正選要視乎球員身體情況決定,暫時看所有球員都可候命。他說:「我們知道明日對蒙古可製造到入球機會,需要提升埋門質素,並好好把握這些機會,攻擊球員在門前可以自私點。早段入波可減輕球員壓力,但不會說五分鐘、十分鐘便要入球,這只會增加球員壓力。」
都幾好奇白生搵到邊10個隱藏港腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞