[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (49)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
係咪k 狗出現?
anyway 已經永久封鎖唔撚會睇

我連保贊都無block
今次第一次block人
佢實在太乞人憎
呢個係你同班白迷講架
金做咩都唔關佢事
東亞運金牌
和強國 約旦 北韓 入東亞決賽週
世盃外奇蹟捱到最尾一輪 亞盃外都頂到尾輪

都係球員質素入籍兵自動波 日狗體能教練有功

韋德帶隊就係教練功勞
辛祖踢得好左都係韋德功勞
好彩今日辛祖暗示左印尼聯賽幫佢打返起

我無反白呀 係評論你地點吹奏白同貶金炸
我唔會講到出線唔關佢事
咁都要記得帶住隊得一兩隻鬼ge南華 對住一年後打世界盃ge北韓出線守和出線而回
聽日終於真係得閒寫信投訴佢老母臭閪死毒果體妓
一秒都冇吹奏過kb
只係用佢做例子
我唔係羅派 只係想thank you Kim
私相授受 羅太講完啦
英國佬大益自己友 提早彈份約比人麻
不過whyte幫自己破決賽週處 又幫香港破決賽週荒
我冇野講
But respect Kim
想知條女咩人
幾時有搬龍門話唔係反白
你閱讀拎u?
咪話左佢出線我咪轉立場唔反佢lo 姐係我原本反架 做人要理性 大家都為香港好
點似反金個班 有成績都講到冇咁

同埋我有回應過金上任前冇功績呢個問題
我 唔好睇漏
我話過佢雖然新手但熟香港足球

我亦都回應過我提歐沖件事
我係用呢個例子證明細節心態決定成敗

講真 我呢一刻含淚唔反白
但對於呢種打法係未來其他賽事對為提升到香港成績仍然覺得唔樂觀
收皮啦屌你老母
忍左你好耐

人地話白帶來新衝擊
你就話金有成績
白都未上任你就屌唔啱程序
叫你俾證據
你就搬龍門
話白無成績話金有功勞
咁金上任前有咩成績呀?
你唔俾時間白點樣創造成績呀?
根本大家只係話俾d時間白
班友假膠吹奏
你就話呢度所有人除左你都吹奏白
頭兩場白贏唔到就踩到地底泥
金幾時贏過呢兩隊呀?
好啦今日出埋線
成績同金不相伯仲
你又搬龍門話唔係反白

金係自己走架
你就搬龍門話呢度屌走左佢
金識睇中文咩?
有上連登咩?
佢有成績又點?
而家佢唔撈焗住換人咋
你迷金咪去韓國迷佢囉走入來托柒呀前瞻帝

你之前用眾人皆醉你獨醒眼光睇死歐沖證明你反白眼光準架
今次出到線呀前膽帝
又準備點搬龍門呀?
我冇話球迷屌走左金係佢走ge主因
你又解錯
我一路都係話 站係金sir立場
祖國offer高薪厚職 有得跟隊去世界盃
可以報國 可以去大場面見識 正常人都識揀
好過繼續係香港然後日日面對批評

die for hong kong 你當佢口號好 pr技倆又好 佢都比到足 佢ge能力同心血啦
我都明白佢教波唔係突出 只係識守 只係佢真係比到香港有成績 唔希望大家侮辱佢
我都係舊post講過如果佢亞洲盃出局就係時候要走

講返跳糟
咁佢真係韓國人 有機會比韓國賞識 都唔比走?
香港作客北韓係今年三月 同再上一場外圍賽隔左成4個月
預備世界盃係一個大計劃
韓國足總唔會比時間去等佢做完三月ge手尾先再上職 到時機會已經可能比左其他人

你地屌佢做逃兵?
韓職有球隊請佢 佢個時都冇走
韓國人民族性強 大家都清楚
係真係去到國家級邀請 先難以拒絕

我係斧山道見到佢入場睇黃大仙 你又話佢地打卡
白生入場睇下游對決 有巴打話佢做show 係地都幫白辯護話星期六日冇野做睇下波都唔比?
點解我幫金辯護就係錯?

我好認真討論 唔係假膠

我點解走入黎迷金?
因為你地踩金呀麻 我咪幫口
咁arm有個我覺得唔算理想 又唔合規矩ge人選replace左佢又比你地吹奏 咪替金不值 而想反白

我遵守諾言
場波完左之後我唔再質疑白能力 唔會反佢
就算提我都只係批評當初CEO個請人程序
(大佬 李光耀做到野都一樣比個抽秤打壓言論自由 規則有問題啦)
只係我唔覺得呢套打法可以比到咩希望港隊
所以我唔會迷佢
但對住北韓強攻依然係坐以待斃咁款 除左個龍 體能上更加明顯認輸咁
你都見到好多人叫佢金狗廢金啦 之前仲叫廢金躝 佢走啦 又話佢做逃兵
咁都唔叫侮辱?
雲加同其他對球隊有功績都只係比人叫 out
或者 thank you but it’s time to change

我都只係從白生往績 踢法 同請人程序講請白ge壞處同不是
就唔會侮辱白 始終佢係英國人 唔係日狗
而且CEO同梁煮食先係件事背後真正毒瘤

btw 雖然我都成日笑鳩羅生比心通輯無膽返澳門
但你對人唔對事都出晒名啦
夢想黎生 以前太陽飛馬咪一樣黑底背景
差在係冇禿頭羅咁隻手遮天炸麻
羅生都半收皮 你又繼續追住黎屌
不過繼續都可以 你爆d料同講野方式都幾盞鬼
呢個我認
因為見到劉度踩金捧足達
我已經慶過火屎語無倫次 想拎把刀斬人
條老梅菜有法國嫩腸食 應該更加唔會認老
不過條法式腸可能貪佢d錢
唔睇你就咪曲解我d論點啦
證明好多人都係熱血上腦

睇username按掣

唔鐘意ge呢
睇一句就當左成篇內容
我由頭到尾都話緊你搬龍門
開頭話咩唔岩程序,問左你10個post都黎 咁你up得出未先
你可以迷金反白,但你反白都比d合理理由先啦
證明成50人覺得你on9呀懵撚
同埋您地唔好屌bigMac or 其他假膠想香港隊出局係變態

當日我係連登港超post見過有巴打講
如果亞洲盃出線 金就可能會繼續教
好難揀咁話
你話變態唔變態

當然都有理性巴打話如果亞洲盃出線就唔反金
幾時有搬龍門話唔係反白
你閱讀拎u?
咪話左佢出線我咪轉立場唔反佢lo 姐係我原本反架 做人要理性 大家都為香港好
點似反金個班 有成績都講到冇咁

同埋我有回應過金上任前冇功績呢個問題
我 唔好睇漏
我話過佢雖然新手但熟香港足球

我亦都回應過我提歐沖件事
我係用呢個例子證明細節心態決定成敗

講真 我呢一刻含淚唔反白
但對於呢種打法係未來其他賽事對為提升到香港成績仍然覺得唔樂觀
嗱果陣我都同意入到亞洲盃就支持佢繼續教既,始終成績就係一切
但實事係入唔撚到兼生死戰前走撚左人wor
總之贏輸和晉級出局都好,拆白黨都總係死雞撐飯蓋
拆白黨logic=多人迷白等於無思考能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞