[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (49)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
transfermarkt個nationality咪都係靠管理員input
你再search多啲料睇吓先啦
wrong.....
不過算啦 唔好搞到通晒天 到時比人搶
自膠先 記錯身分證
好似已經唔係第一次柒
Transfermarkt個個入籍兵仲留住原本國籍做second nationality添
你要知道人哋管理員係唔撚會明你呢啲濕鳩支那國籍法
乜香港區嗰個唔係香港人
剩係知中國區係支那人嚟
ff港獨成功/搞好青訓好過
拎得passport嘅咪又係用得幾年
寄望中國國籍法有大修改並唔務實
好似係同一個人嚟
https://www.transfermarkt.co.uk/intern/tmteam

你啱
既然係中國人點會唔清楚
~ 標準流浪 0:1 夢想FC ~
球隊今晚友賽夢想,寓賽於操,賽事於完場前被對手入球,僅負一球完場。流浪透過今場高強度賽事,達到練兵的效果。球隊明晚繼續晚練,保持狀態。

夢想終於識贏波
你覺得佢哋知唔知猶戴得唔得
本身佢哋自己就寫得唔清唔楚
Make Us 尖
不如唔好再po啲妖魔鬼怪
次次都要洗眼
睇條女IG話自己係電莖選手,不過我完全唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞