[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (49)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實試下打單箭頭無壞
香港中場又唔係無人
尹東憲周度打卡飲
姐係咁 樓上屌呀白生ge巴打就完全冇提過佢地點睇金sir ge 係您對號入座先
可能係我衰
搞到您地將所有理性反白ge巴打都定義為挻金反白
hi
大家一路都知台狗個世界排名係同實力不能掛勾

根據往績
贏只係應份

唔需要太秤高呢場勝仗
上年香港又係和北韓
仲要對家full team過琴日

台狗就不嬲都贏開
原來大家吹奏ge教練
講到尾都係同金做到同一樣成績

講到咁叻
原來只係僅勝台狗同打和北韓

咪吹到勁過kb 廢金 膠樂成皮啦
原來大家吹奏ge教練
講到尾都係同金做到同一樣成績

講到咁叻
原來只係僅勝台狗同打和北韓

咪吹到勁過kb 金sir 膠諾成皮啦
請左白蛇就應該場場贏
要執好隊波就一早唔應該請佢
好似係
邊個話白蛇勁過kb成皮?
我剩係知你睇完一場已經講到佢連垃圾都不如
KB連堅SIR都贏唔到,咁不如請堅SIR算啦
佢係未教都屌左先
由開頭屌請人不公到而家就不停搬龍門
第一場未踢我已經講緊唔應該請佢啦
有人仲串我前瞻帝麻
睇完第一場我仲話似足費sir年代ge曼踢法
逼搶再係咁兩邊斬佢老母 90年代踢法

或者我記錯啦 冇講kb 可能係Rambo dejan個堆
事實係您地吹到佢好高但要求咁低

咁不如廖sir做啦
冇期望tim呀直情
完全冇搬過龍門
一路都話CEO私相授受

跟住我再講如果私相授受個個係甘巴爾就可以跳過程序
係您地死都話要滿足政府撥資源去足球 擦排名係最必要
政府on9您地又墮入圈套跟住一齊鳩
請個90年代踢法教練返黎 打下心態足球就吹奏
又唔諗下足總呢個舉動會浪費左過去幾年青訓心血

好似大陸政府on9話要拎班球員去訓練營 邊隊球隊滿足佢意思一定最醒啦姐係

P.s.
就算滿足個垃圾政府
都係用錦標 或者入大賽決賽週去滿足啦
你諗下山雞計劃係因為咩事而黎先啦
係東亞運個金牌呀
又唔見其他運動因爲運動員排名上升而有增撥資源?
山雞計劃有講過set世界排名要上100
都唔代表去到100內就會繼續撥資源

我個時已經講過
如果東亞入到決賽週
我咪唔反白lo

一個帶巴哈馬 英屬處女隊 關島同台灣
都入唔到美洲金盃/東亞決賽週/拎過咩錦標ge人
我驚帶港隊連排名都唔會上到110內炸

要知道上面個4隊波本身個底好弱或者係業餘
要上排名個難度/性質同帶算叫做職業ge港隊根本唔同

如果您地覺得我係野狗 迷金反白 fine
但我睇唔過眼樓上有巴打理性反白 提都冇提過金 都比你地曲解做迷金
好似邪教咁
然後最可笑你吹到個教練咁勁
原來只係和印尼北韓 輸泰國 贏台狗
有巴打質疑白生都比人話: 咁你想點?
原來您地吹到又magic又擦排名又盛都只係要求同對金sir一樣什至咁低炸?

白生可能係有料
但呢度迷白ge好大部分係低質lo 公你贏字我輸
過咗N個post究竟講到點樣跳過程序私相授受未
仲等緊你公布點私相授受
講到我以為阿白教到好廢,原來同金一樣咋
唔係金條撚樣做逃兵,我地駛請白?
牙金一定唔係搵到好路數先走
一定係比人屌到走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞