[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (49)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
港隊中堅羅素表示,港隊對北韓的表現較三月亞盃外作客時要好得多,但三日進行兩場賽事確有點疲態,故教練團已安排好恢復,他說:「加利韋特經常向球員灌輸要相信自己能力的訊息,推動球員繼續向前。另外,感謝球迷到台支持,令港隊像在主場作賽,增添額外動力。」
到而家 fb 仲有好多迷金黨以為廢金真係比人迫走
聽你地日吹夜吹白又踩金
搞到我以為阿白真係高阿金一班 原來一樣成績炸

金報國都唔比?
再者
劉度你終於穿煲
如果金教埋三月對北韓個場出唔到線
你地要求定係佢承諾都好
佢都走硬架啦
請白關金返祖國咩事呀?
金唔係自己做逃兵,邊駛請白?
再講比賽細節,白係非主場不失球
白勾金湮
等睇聽日GW大炒蒙古出線 成班反白黨潛水

唔講我以爲港隊之前場場大炒台灣 對北韓泰國會贏到波
支持巢兄
港隊不舉你就最開心 你支持咩鳩香港足球
唔知點解最近幾年有d人會覺得香港贏北韓係老奉 明明人地北韓幼齒可以起意甲入波,仲以為香港個個踢巴塞曼城
A隊09年打和北韓已經係創舉
之後再打和已經係2017年嘅事
金蛇和北韓,你揾人做比我睇
白蛇和北韓,挑,垃撚圾
~ 標準流浪友賽港超球隊夢想fc ~

由於對南華賽事改期,要本月25號對中西區至有正式賽事,球隊為保持狀態,今晚友賽約戰港超球隊夢想fc。以測試及檢閱球隊實力。連日來我們備戰不敢怠慢,幾乎每一日都有操練,而球員們亦自覺地早上自行參與體能練習,認真對待今晚的友賽

友誼賽對夢想FC
Exhibition game vs Dream FC
Date : 15/11 (Thur)
日期:11月15日 (星期四)
時間 Time:1930-2100pm
Venue 地點:青衣運動場草場
Tsing Yi Sports Ground (grass)
主場對北韓1:1好過上場0:0
2場都係差唔多 港隊有勢可以贏到
kim就想守到尾搏和 white就想贏但用錯晒陣式同人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞