(花生中文補習佬大戰) 林狗公大戰吹吹

397 回覆
389 Like 109 Dislike
慌死yy唔係因為俾徐永豪搶曬啲學生嬲嬲豬咩 佢上年話考評局唔會出婚姻單野都未柒完而家又出嚟狙擊人
屌出聲
本來都唔想login覆
但呢篇文真係柒到喊出來
我諗未必關咩「重遊舊地」同「和而不同」有冇關事, 而係篇文本身就係夾硬寫, 仲要係格格不入果隻
睇完會打冷震果種
上面班人成功將話題轉移咗去「YY其身不正」同「YY打壓吹吹」,已經再無人理吹吹教錯書呢個最重要既問題....
今年yy係做左market leader之後,第一年因為學生大跌而join燈塔d減價plan
記得佢之前周圍同人講自己唔做優惠都大撚把人補
而家
兩件都係垃圾 唔使爭
我支持參戰嗰個好了 至少文筆同分析都正路抽水又抽得幾好
真正為學生既人唔會講出口囉
Btw個andrewyim好撚癲 最後個句其徐如林
屌 原來考評報告插既野係出自呢度

等睇徐永豪都收埋皮
中文補習再起風雲
黃海星上堂都show過呢篇出黎
話學生無得學
係哂命作品
無寫作pattern可言
玩功力唔係玩技巧
屌 上面講嗰啲吹吹係偽毒撚
YY好多女嗰啲
有邊個知啊 冇證冇據 喺度鳩吹
淨係講事實
好明顯就係吹吹柒左啦
根本就係Oscar Ma
Andrew Lo翻版
柒左仲要死撐
咪係
加左幾成價
無哂over run
Notes 又多又花巧
唔知佢up乜
邊有時間睇
邪教咁
仲要結果Level 2係大多數
收皮啦
害人吹

不如佢話考評局都係打手
貼中Ban story ban skill真心堅
仲要賴學生炒野
無恥
回水吧
屌 吹吹啲打手咁撚on9
係咁轉移視線話冇叫人背文
明明屌緊你拎離題文黎打飛機
仲係到狡辯
其實今次無論如何都係吹吹柒架啦
佢成篇回應根本喺度扮弱者
平時上堂不停單單打打你估啲學生唔知?
而家出事就扮可憐?
自己篇文寫得柒 仲要俾考評局指住嚟笑
但篇回應係完全冇解釋過
因為佢用咗成晚時間都諗唔到點拆呀嘛
其實柒咗咪潛 好似andrewlo咁 無謂愈描愈黑啦
無記錯好似全卷5**
對事唔對人咁講 徐生又真係錯左唔應 仲轉移視線唔回應佢出題問題而唔係抄文 但欣師咁罕有直線抽擊似乎係徐生呢年轉會後搶佢好多學生更加唔記得自己都柒左幾獲 司馬昭之心路人皆知 只能講兩狗相爭 希望花生唔好咁快食完
今年冇啦
屌你老母話今年唔show啦
佢今年有我乜都得
仲有佢篇文離晒地 好似黃海星咁講
大人去屈細路 純用功力唔係技巧
徐永豪d文筆咁撚差,究竟佢點教人中文
屌呢d花生好睇過tvb十萬倍
本身唔識吹吹
啲人講到佢好撚勁諗住叫呀妹轉補佢
一睇佢啲文 同yy根本冇得比
啲文筆同橋段好似初中生咁
今次同要扮哂弱者咁真係好睇唔過眼
都唔撚明點解會彈得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞