(花生中文補習佬大戰) 林狗公大戰吹吹

397 回覆
389 Like 109 Dislike
林狗公打手全面進場 吐氣揚眉
冇腦唔識變通嘅其實補邊個都level2
利申 5**
痴撚線個yylam小氣到爆炸 我係佢個post下面淨係comment咗問佢點回應佢上年話考評局唔會出婚姻單野 唔使5分鐘就俾人del cm同block ac
唔覺小氣
正常人比人係自己ig串都會del cm
It is his IG he has a say
人生5**
想當年佢請你飲奶茶又唔見你咁講
我都同意
扮哂野
自己明明一鳩樣
之前又扮哂清高咁
宜家冇學生補 知自己唔掂就係咁揾位入
你地要補唔緊要 睇清楚咩料先啦
唔係厚同多就係好
最怕啲人為補而補
有冇人知吹吹今日話解密係講咩?

上撚左岸想知發生咩事 但好肯定佢冇教過呢篇文
條撚樣咩都set伏
佢上堂show咗佢同其他學生啲direct俾今日班學生睇 個內容大致係個學生係9-10月個陣問佢個篇重遊舊地範文有無伏 佢覆個學生有 講緊個學生係之前sd俾佢 佢話唔想解釋太多 所以無post出嚟淨係同佢啲學生解釋咗
咁點解俾人圍插都唔幫自己講返咁撚on9
佢話如果要解釋嘅話要講曬啲skills出嚟先解釋到 佢話唔想影響到俾咗錢上堂嘅學生
嘩屌
講真佢解釋到真係贏撚晒喎 點解唔咁做
但事實又真係d人抄左喎? 點解釋
睇完解密支持吹吹
其實姐係點?
專登玩野定係咩?
今日live班學生?
lm
有無live同學解密
急了急了
印象中係咁,因為佢講果陣係好撚正,全班好撚high,所以都記得幾清楚
大至上係話班人唔知佢自high d學生見到條目題識即刻寫返鄉下,而唔係後面果d咩祖母食庶和而不同,因為全部都係伏,有上堂就知,要用抒情七步人心十式轉(有補過就知咩)
其實有上堂都知佢筆記有分好多款,真係跟漏一堂都會驚中伏,係因為太多人抄佢野佢咁樣保護班學生
佢唔急唔第一時間講係因為要等上堂同自己學生講,雖然自己公開講完係唔駛俾人屈但一定要將咁多年d skill免費俾人知,佢唔會中計
仲有篇範文唔係佢自己寫,中六亦都冇拎出來教過 屌,係以前d學生 交d 伏功課佢不嬲唔會改只會講要留意改咩
其實我未上堂之前都有懷疑佢,但都奇怪點解佢今年冇教過呢篇貼中既文,照佢個仆街自high性格一定講,但原來篇文根本係學生既on9文,條題目都係跟十式再加d AL文化入去俾學生試作
佢今日上堂執正左個樣又打撚晒tie,似係有備而黎咁,睇黎真係會反敗為勝
利申 , yy轉補吹,一直覺得吹教skill全部用到同屌打yy
想知再講,俾面俾個正評
再加上佢今日show個啲同學生嘅direct證據之後 聽完解密信吹多過信y
今日晏晝上live 陣間po上嚟
屌你老母 辛苦曬巴打
秒速正評
YY so 7
留言吹吹嗰po嗰班人都唔知係咪yy啲人嚟 屌駛唔駛個個po都插到咁盡 吹吹堅慘
yy柒到喊啦屌
俾吹吹轉會搶左咁多學生,嬲到出post屌班學生係蒼蠅,柒左獲金,又幫吹吹直接宣傳左佢有幾猛料
今次又衝出來屌人篇伏文 佢手下有條女叫咩syxxxx唔識串好撚on9,成個怨婦咁,真心倒米
吹吹又然
班人好似冇補個吹吹
最經典係p2用 五指山skills 寫
一睇就知係咩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞