(花生中文補習佬大戰) 林狗公大戰吹吹

397 回覆
389 Like 109 Dislike
雞蛋同高牆 點夠高牆鬥
屌你全部假ig acc
唔係喎 今次吹好撚有風度 又唔中計 好撚型喎
隨時成班都係佢班eliteteam嚟
其實好易明姐
yy係巨人皇上 唔會屌人架 今次出post屌徐生以為好型 點知又柒多次
咪搵d助手屌下人囉 果班女全部都係圍威喂 但冇個夠實力擔正
果個sylvia係team入面犯眾憎,咪喂有刷到老闆隻鞋靚一靚,含到雪雪聲囉

利申 : 想比佢含
唔係話佢地廢
而係大部分好似Andrew 咁
用個人 大學功力先寫到既文
學生咁短時間點學識 唔洗溫其他科咩
兩邊啲打手多撚到
打咁多字
原來想洗底
真係辛苦晒兩邊咁多心機諗橋
andrew yim係以前arthur kho既徒弟,同ak一樣咁撚偽君子
呢單野明明唔關佢事又博上位其實好撚核突
開D假ACC周圍留言TAG返自己個名博宣傳姐
佢教成點唔知啦,但係先例就係佢係英王開班完全冇人報,又要話洪偉權搞佢,其實自己樣柒又臭串收唔到學生
其實正正經經慢慢收生咪仲好 , 係補習界位唔係咁上既
收生時期 緊係啦
Xoopa 2018 dse都比人怒屌
不過好快淡
今日新一期 補live吹吹仲多左人
屌 唔好提紅狗好冇
佢個名冇資格出現 起呢個post
有時真係唔係話想幫住吹吹 但見到yy個死人樣同嗰啲咁叉衰嘅態度真係想屌柒佢 佢真係好撚柒

利申補過yy之後轉補吹吹
有補佢就知佢唔係話抄晒
唔通佢個幾月前就知呢單野咩
教足咁多堂叫足咁多堂
佢開post屌yy d語氣好撚師奶
仲有佢之後story話人不犯我我不犯人真係好撚假
佢自己搞吹吹咁多次 竟然可以話自己唔去犯人
你係咪想講 屌 吹吹 d ig ACC?
留言插徐永豪既咪一樣 好心你睇清楚先好出聲
計我話根本變左打手罵戰 分分鐘為巨人欣師護航既仲多
花生繼續一地都係
抵佢啲學生愈嚟愈少 人品差到咁
見到成班打手真係笑到仆街
搵極都係咁多錢都係果份人工
喺度幫個老細賺錢
睇完個post淨係留意到100分個篇文 好勁
吹吹品格贏晒 真心欣賞佢叫d學生唔好再晒時間留言幫佢
唔似yy先屌人 又要亂屌24 仲要唔敢出面屌 叫手下條8婆屌
仲要加多句 人不犯我 我不犯人 假撚到
轉頭真相大白就真係成班打手柒 而加仲嘈得咁開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞