(花生中文補習佬大戰) 林狗公大戰吹吹

397 回覆
389 Like 109 Dislike
同你地d師弟妹講白d清楚理解
件事而家係咁既影響性

考評局公開批評徐先生篇咬蔗不扣題
代表這班考官已經睇哂徐生筆記
知道留意到徐生的筆記教法用法有問題
之後也會加以處理 對付

即係考評局會再次睇哂徐生筆記
開會時列出認出一些徐生教法神技特式字眼句法他們認為有問題的部分
改卷那一班會收到指示如果見到類似字眼手法特式就抽出
到時這一批就一定䉀渣Lv 2都無

所以徐伏已經唔可以聽唔可以學
係毒
已經俾考試局blacklist 左
他們不贊成你地咁樣學中化
明唔明

你地可以認為徐生無錯
但佢d野已經成為矛頭
仲跟得過?!
其實丫丫出個po已經柒,之後吹吹出個鳩po有「極危險」然後鳩up個故事又話反級,你班補習佬可唔可以有啲質素呀,最後仲要有班柒頭信先好笑,香港就快滅亡
yes 就滅亡 快啲走
Yy=rubbish
明明呢題寫下啲社區同鄉下嘅情懷,講返以前係呢度嘅回憶再扣連返依家眼前景象同埋抒發感情都可以寫得好啦 格硬塞啲唔關事嘅嘢
yy又淨係識得抽水
上到佢live又學到嘢係正嘅
100分篇文俾eaa換走咗?篇文唔係萬人敵 變咗另一篇
我就唔信教呢篇範文嗰時無錄底 得個direct 有撚用咩 要人問你先同人講篇文有伏 多鳩謝哂
Gay佬吹醒目
上live 求其show d野就搞掂班易昆嘅中學雞
跟住就打上黎話自己證據齊哂完美反cup
一地都係
一個direct就係證據 屌你老味唔怪得要補習 補吓腦先啦好無
成班吹吹人懶係眾人皆醉我獨醒咁 救命 你地鍾意就繼續補啦
你地唔好阻我自high同派伏

al 中文 中化 中史3a
仲需要考dse証明自己?
我係徐伏
我無派打手來連登幫我

因為我知自己幫唔落
唯有上堂派花生
做埋d無謂野
最緊要班客繼續交學費

有無上live嘅中學雞可以問下gay佬吹點解明明篇文極危險
考嗰日貼中有人照抄都要振臂歡呼同開心死了
可能佢份人就係心腸唔好,天性就係伏人,最近有好多人俾佢伏左去交學費俾佢,希望嗰班人快啲睇清楚佢真面目,快啲醒覺
好似唔止心腸唔好,仲要錯咗唔認,害咗學生仲要死撐,其實佢上堂點樣面對自己學生,定係呃人最高境界,呃埋自己
佢應該知真係教左伏野柒左呃唔到出面人
淨係圍內呃返班學生起碼可以留住佢地
Show封email同三整字極危險就完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞