(花生中文補習佬大戰) 林狗公大戰吹吹

397 回覆
389 Like 109 Dislike
人地月薪幾廿萬
睬你班連登仔都有味喇
中大中文表示中六有補yy唔覺有問題,入到去讀更加覺得佢有料,起碼喺「中文」依個範疇點都唔會係廢。
係咪悶到咁,呢啲嘢有乜好討論

show埋下面啲likes同caption啦
你咁都都識改圖啦柒頭
佢會唔會咁on9 scan哂自己成篇文上呀
你想po佢篇文上嚟都唔洗屈人地拎篇文嚟打飛機嘅
搞屎搞棍都用下腦啦好心
有無dse雞出黎講吓前文後理
中學畢左業幾年已經唔知你地up緊乜
Tsui tsui係垃圾
好多打手
Yy係垃圾
屌你老味連吹吹啲ig post都唔背熟點拎5**呀 https://www.instagram.com/p/BhV23QRhp88/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=a5g4m5uij0k8
快啲由頭望多次
話時話 吹吹個飲湯令我諗起補習界清泉CliffBB嘅甜品事件
篇文談敵人好撚勁喎
例子又多 講啲野又深入
啲中學雞講談敵人我諗諗到嘅pt 可能係人與人之間競爭//自己心魔
但應該去唔到咁靚嘅境界

利申中文垃圾
Yy=rubbish
Tsui tsui=rubbish
點只阿
百萬一定走唔甩
碩士補習佬100%功力去考
攞100分唔出奇
咁吹吹考左咁多年,留左咁多年力,真係委屈哂佢了
yylam年薪5千萬架。。。我偶像來

唔係幾靚姐

Syl姐勝

Andrew yim好落力hard sell
當初英皇live得幾條友 試堂中伏
結果開十幾班live冇人補
而家借兩大補習佬嘈交就亂入搏上鏡
好撚無恥
Andrew yim篇文 睇頭一段已經知唔會低分 入面好完美

佢嘅知識已經突破晒一切so called嘅技巧 邊個中學生會學得嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞