[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我踢成點

普通
傑迷成日屌柒東方有個方小學雞,其實自己咪成班小學雞囉歐查屎 本身都覺得佢地冇乜野,自從利馬單野就覺得班人好低質

個班人根本就on9

上季東方派衫 班傑迷即刻拎咗嚟毯地下踩住影相post上fb

傻撚左咩 1800人 有幾可會多過1000

條友不嬲都痴線架啦
上年南區主場和傑志
今年贏埋
應該可以擺脫B隊個名

仲有上季盃賽淘汰過傑志
素來都覺得對於傑志來說,南區係最難應付的港超對手
丹尼斯係乜水???
丹尼斯係乜水???

Denis Lima
到底魯芬入左個球吹乜?offside?衝撞龍門?

越位
上年南區主場和傑志
今年贏埋
應該可以擺脫B隊個名

仲有上季盃賽淘汰過傑志

預左好難打,加上朱sir

另外戰術大師堅爸爸可唔可以信任下本地龍門,雖然李三腳唔係好勁,但唔見得保羅有好大好大作用

利伸:由大埔升班就支持,不過近3年睇小左好多大埔

請珍惜三腳
https://youtu.be/uEWOBYQork8

越位呀,一斬已經舉左旗
上年南區主場和傑志
今年贏埋
應該可以擺脫B隊個名

仲有上季盃賽淘汰過傑志

預左好難打,加上朱sir

南區今季輸輸埋埋D運氣今場一炮過還晒比佢地

另外戰術大師堅爸爸可唔可以信任下本地龍門,雖然李三腳唔係好勁,但唔見得保羅有好大好大作用

利伸:由大埔升班就支持,不過近3年睇小左好多大埔

請珍惜三腳
https://youtu.be/uEWOBYQork8

bb今日麻麻
香港超聯球員既技術只可以講一句,唔知點講
豬sir真係戰術大師
出352

呢個真 一開始0-0後防太多人猜得幾亂 個個塞住塞住咁
丹尼斯係乜水???

Denis Lima

好似幾活躍
港台啲評述認真同專業好多

點樣做到死唔斷氣 半個鐘無停過

如果可以好似佢咁講得咁緊湊 洗撚兩條友係咁咩 慳返舊錢放喺拍攝技術/做下訪問好過
省港4子好似踢得麻麻
今場傑志借將打比
阿凱,安基斯 vs 佐迪,列斯奧

西波都可以講到咁抑揚頓挫
goall
丹尼斯
流浪 1-0 飛馬
基頓

西波都可以講到咁抑揚頓挫

電台可以9up,反正無畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞