[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Ricky係now講波風騒到

唉 做箭靶好慘

歐查屎
邊個屌過波仔既皇天擊殺啦
利申無屌過,上次見佢地比盧12撚都覺得佢地好慘

之前保贊都屌過佢地

之前保贊都屌過佢地

Joe hart: give me a fucking ball!!!

之前保贊都屌過佢地

保贊呢d痴線就另計
就快到亞盃外抽籤
就快到亞盃外抽籤

我賭我島

大頭有份講執波仔水準唔好

之前保贊都屌過佢地

保贊呢d痴線就另計

保贊呢d南狗要受五雷轟頂

之前保贊都屌過佢地

保贊呢d痴線就另計

Agree,諗返起亞協主場爭住射12碼,點知射上7樓
好撚柒呀屌
《香港勁揪俠》 盧均宜專訪(上)https://www.youtube.com/watch?v=xItiStl1QTk

你行路仆街 摸到前面條女對波
你估個女仔會點諗
講返羅素處作,佢隊波嗰英馬混血龍其實反應幾好,但就係腳冇咩力嘅死球畀人插爆,令我諗起范俊業,之前呢度有人問英雄輝同范俊業好,如果論反應,兩個都好快,好多神救,不過范俊業衰一嘢,就係龍門球成日唔夠力未到中圈畀人截到,今晚檳州個龍犯嘅錯同范俊業毛病一樣。
同埋香港近年出產嘅龍拉埋東南亞計算係唔錯,我肯定肥鳩同印尼嗰啲比唔會差,我睇印尼波見嗰啲龍犯嘅驚天大錯港甲都未必發生。
會員賢仔請加油

之前保贊都屌過佢地

保贊呢d痴線就另計

好撚柒呀屌

講起痴線佬
南華球迷有個戴眼鏡著皮褸阿叔成撚日屌盧12,
一係就屌人黑鬼NIGGLE
係都要人屌柒佢

之前保贊都屌過佢地

保贊呢d痴線就另計

好撚柒呀屌

個腳之後成場勁多人即刻走

好撚柒呀屌

自此之後,保先生就痴左線

好撚柒呀屌

見到迪天奴80分鐘已經走人

好撚柒呀屌

講起痴線佬
南華球迷有個戴眼鏡著皮褸阿叔成撚日屌盧12,
一係就屌人黑鬼NIGGLE
係都要人屌柒佢

港超十大痴線佬

你行路仆街 摸到前面條女對波
你估個女仔會點諗

個女仔一定會當冇野囉
講返羅素處作,佢隊波嗰英馬混血龍其實反應幾好,但就係腳冇咩力嘅死球畀人插爆,令我諗起范俊業,之前呢度有人問英雄輝同范俊業好,如果論反應,兩個都好快,好多神救,不過范俊業衰一嘢,就係龍門球成日唔夠力未到中圈畀人截到,今晚檳州個龍犯嘅錯同范俊業毛病一樣。
同埋香港近年出產嘅龍拉埋東南亞計算係唔錯,我肯定肥鳩同印尼嗰啲比唔會差,我睇印尼波見嗰啲龍犯嘅驚天大錯港甲都未必發生。

豬仔唔夠力之餘,係成日撻埋出界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞