[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
星期三場波有無直播

Now收費633
老老柒柒,傑志班鬼+一大班假鬼無論質+量都好過其他球隊,咁都贏唔撚到聯賽朱蛇真係自己走人/做返青訓算數啦

可能班大帝剩係聽朱蛇話

新一代都好似冇乜呢類咁魅梧既球員 就算有高度都冇咁既身型

唔係好似黎洛賢同鍾偉強呢D發育不良
一係就好似黃威咁得個高字成塊紙皮咁

學銘

得學銘一個

個身都係好薄

其實職業球會唔係應該有指引同資源叫啲球員做Gym操身型㗎咩
BB呢啲身型點會過到關

呢度香港喎大哥
飛馬個利馬傷定流浪個利馬傷?

流浪利馬
飛馬今場好冇品,俾人鬧爆

不過,流浪尼馬受傷鐘偉強有無責任?

有人話佢掃左尼馬一野

?????????

冇掃到,純鬥跳

流浪利馬

如果肥馬傷
飛馬可以提早宣佈降班

有人話佢掃左尼馬一野

?????????

冇掃到,純鬥跳

其實連犯規都唔係,但利馬失曬重心撻到好傷

有人話佢掃左尼馬一野

?????????

冇掃到,純鬥跳

fb條友流浪迷 一定有bias
唔洗咁都信呀

?????????

冇掃到,純鬥跳

唔洗咁都信呀

流浪迷坐另一邊
老老柒柒,傑志班鬼+一大班假鬼無論質+量都好過其他球隊,咁都贏唔撚到聯賽朱蛇真係自己走人/做返青訓算數啦

可能班大帝剩係聽朱蛇話

冇朱蛇
香港隊邊有Alex用

有人話佢掃左尼馬一野

?????????

冇掃到,純鬥跳

唔洗咁都信呀

流浪那有球迷,全部家屬朋友

佢坐得太遠睇錯

尼馬傷到要上頸箍送院,可能又要換外援?
星期三場波有無直播

Now收費633

入場睇鳩波啦

可能班大帝剩係聽朱蛇話

冇朱蛇
香港隊邊有Alex用

DADDY
馬超賓城有無link?
星期三場波有無直播

Now收費633

入場睇鳩波啦

Yes,特登留力睇呢場
馬超賓城有無link?

同問
想睇羅素打閘

Aggar
星期三場波有無直播

Now收費633

入場睇鳩波啦

Yes,特登留力睇呢場

入場睇
《賽後訪問-門將謝德謙》

撲出12碼及屢救險球,門將謝德謙實在是今場贏波功臣之一。被問到救出傑志12碼的心得,阿謙將功勞歸於守門員教練保查及隊友馬高斯,全因為他們的提示才能夠將12碼救出。

有記者問到謝德謙今季身型比過去幾季更好,他坦言下了不少苦功,除了飲食上,更不時在操練時間以外增加健身時間,從而提升身體質素。
馬高斯證明左比到D似樣少少既料RICKY已經煮到好送
豬SIR渣住一手靚料連大排擋級數都煮唔到

你話用2,3件細佬咁既成績都話過得去
你用撚哂d 假鬼呀屌你老母垃圾豬
牛丸都要用幾件本土啦
人地用你唔要既曾主席同大佬考呀
有fd話太貴,睇佢=2場港超
馬高斯證明左比到D似樣少少既料RICKY已經煮到好送
豬SIR渣住一手靚料連大排擋級數都煮唔到

你話用2,3件細佬咁既成績都話過得去
你用撚哂d 假鬼呀屌你老母垃圾豬
牛丸都要用幾件本土啦
人地用你唔要既曾主席同大佬考呀

撲出12碼及屢救險球,門將謝德謙實在是今場贏波功臣之一。被問到救出傑志12碼的心得,阿謙將功勞歸於守門員教練保查及隊友馬高斯,全因為他們的提示才能夠將12碼救出。

有記者問到謝德謙今季身型比過去幾季更好,他坦言下了不少苦功,除了飲食上,更不時在操練時間以外增加健身時間,從而提升身體質素。

'

'

Matt lam都射得柒啦屌 接到實一實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞