[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
羅素0:2

個龍膠到

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

亞洲唔少地方都係禁止外援龍

印尼、緬甸、馬代、泰國冇呀。

葉鴻輝 go 泰國 la diu

Ultras係一大班人,行為唔會統一啦,應該有d講粗口有d唔講

講粗口就一定會架喇,其實我地想係唔會再有個次對飛馬利馬既行為再出現,屌還屌,禍不及家人,球證例外。
同埋內部都不斷強調希望打氣多啲,屌人小啲。當然做唔做到就。。。希望我地會再自律啲啦

利申打氣團smallpotato

理性
真係未見過攞人個女黎講

個次我都生左個仔,條友咁講都打左個突

個龍膠到

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

可能香港份人工仲高過人地開價
叫你的fd出氣咪撚搵執波仔

個龍膠到

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

屌.....

講粗口就一定會架喇,其實我地想係唔會再有個次對飛馬利馬既行為再出現,屌還屌,禍不及家人,球證例外。
同埋內部都不斷強調希望打氣多啲,屌人小啲。當然做唔做到就。。。希望我地會再自律啲啦

理性
真係未見過攞人個女黎講

認真,平時人地訓低左扮下救護車聲,唱下let him die呢啲就算,你估真係唱兩下條友會死咩
不過個次係過份左。。。個晚內部有開會傾呢件事。
大馬球隊人工全東南亞算高,雞尾班好似都有2000萬班費

理性
真係未見過攞人個女黎講

高登時期咪有人講過5件我X你個女呀

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

屌.....

對面個龍都唔係好幾多
今日真係唔太關執波仔事, 傑區屌錯人
理文流浪周六(21日)作客大球場,以3比2擊敗香港飛馬,勝出了漂亮一仗。惟卻要為勝仗付上一定代價,加盟後表現理想的前鋒利馬,是役賽事尾段一次回防,與對方球員爭頂後墮地不起,一度失去知覺,須由救護員以擔架送上「白車」送院。

理文流浪CEO馮嘉奇回應時表示,當他看見救護員為利馬戴上頸箍,而卧在擔架上的利馬「郁都唔郁」時,他內心曾極度不安。及後趕到醫院,見到利馬已能自行坐在輪椅上,並展示「大姆指」手勢兼面露笑容,他才鬆一口氣。「經初步觀察,利馬應該觸傷了腰骨,但實際傷勢如何,還須待醫生再作進一步檢查,希望他吉人天相,無事啦!」

理性
真係未見過攞人個女黎講

高登時期咪有人講過5件我X你個女呀

呢句應該堅係想屌
高登仔日日J 521

拿我聽講,個執波仔同陸志豪都有份係傑志攻緊個時掟個波出球場。仲有完場個執波仔有份同我地其中一個互屌,加掟佢個證上黎諗住打交。

理性
真係未見過攞人個女黎講

認真,平時人地訓低左扮下救護車聲,唱下let him die呢啲就算,你估真係唱兩下條友會死咩

球迷會man leong tang好似幾好人

個龍膠到

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

咁我覺得趁後生出去闖唔洗太計較人工的
因為出到去做外援係要做carry人地的角色
個感覺同成長係唔同留係香港

球迷會man leong tang好似幾好人

AT

拿我聽講,個執波仔同陸志豪都有份係傑志攻緊個時掟個波出球場。仲有完場個執波仔有份同我地其中一個互屌,加掟佢個證上黎諗住打交。

除證=掟證?
執波仔個下拋完波
屌你個陸志豪再拋埋一份

我睇完走個陣 睇住其中一個傑迷指撚住佢老母黎屌
行過去除左個證 個靚仔收左聲
返左入去 就一堆人屌人老母

你地唔屌鳩大未冇事囉

個龍膠到

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

睇球員乜心態,點睇嗰個聯賽。

幾分幾秒?
歐查屎
互屌都講得出
班波仔拿拿臨收工
點知個靚仔企係欄杆逐個屌
屌到最後個個

個龍膠到

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

越南連國家英雄黎公榮人工都得幾萬,但聯賽水平一定高過香港,而且佢地只准出兩個外援

個龍膠到

搵英雄輝啦屌

大馬好似冇得註外援龍

咁我相信阿輝心態一定好
希望有人要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞