[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

羅素不用打閘
唔知幸福金咩家事呢,星期三同今日都無打卡
離場見到廖sir落寞嘅背影,低調就輸,好sad

冇出契仔點解要睇 話唔定今日啲契仔上左幸福金幫佢舒服舒服
施捨報告2017

未來五年展開的項目
★ 啓德體育園
2. 大埔第33區足球暨欖球場(包括1個11人足球場暨欖球場)
4. 改善觀塘海濱道公園及其鄰近範圍(包括1個五人足球場及休
憩用地)
5. 改善觀塘臨華街遊樂場及其鄰近範圍(包括1個五人足球場及
休憩用地)
8. 大角咀海帆道休憩用地(包括1個七人足球場、2個戶外籃球場
及休憩用地)
10. 新蒲崗四美街休憩用地(包括1個七人足球場、4個戶外籃球場
及休憩用地)
12. 屯門第6區休憩用地(包括1個七人足球場及休憩用地)
16. 屯門第17區休憩用地(包括1個11人足球場及休憩用地)
20. 重建元朗東頭工業區遊樂場(包括1個11人足球場、1個戶外籃
球場及休憩用地)
21. 重建元朗大球場(包括1個運動場)
23. 屯門第16區運動場及休憩用地(包括1個運動場、1個11人足球
場及休憩用地)

展開技術可行性研究的項目
30. 重建香港仔運動場
31. 重建香港大球場

咁撚多都係休憩設施

元朗場重建終於落實

羅素不用打閘

有無link??
羅素踢中堅
馬高斯證明左比到D似樣少少既料RICKY已經煮到好送
豬SIR渣住一手靚料連大排擋級數都煮唔到

你話用2,3件細佬咁既成績都話過得去
你用撚哂d 假鬼呀屌你老母垃圾豬
牛丸都要用幾件本土啦
人地用你唔要既曾主席同大佬考呀

佢個冠軍點贏返黎?

羅素不用打閘

可恥!

羅素不用打閘

可恥!

羅素不用打閘

可恥!

流浪without葉頌朗入三球
流浪with葉頌朗失兩球

垃圾

Agger
施捨報告2017

未來五年展開的項目
★ 啓德體育園
2. 大埔第33區足球暨欖球場(包括1個11人足球場暨欖球場)
4. 改善觀塘海濱道公園及其鄰近範圍(包括1個五人足球場及休
憩用地)
5. 改善觀塘臨華街遊樂場及其鄰近範圍(包括1個五人足球場及
休憩用地)
8. 大角咀海帆道休憩用地(包括1個七人足球場、2個戶外籃球場
及休憩用地)
10. 新蒲崗四美街休憩用地(包括1個七人足球場、4個戶外籃球場
及休憩用地)
12. 屯門第6區休憩用地(包括1個七人足球場及休憩用地)
16. 屯門第17區休憩用地(包括1個11人足球場及休憩用地)
20. 重建元朗東頭工業區遊樂場(包括1個11人足球場、1個戶外籃
球場及休憩用地)
21. 重建元朗大球場(包括1個運動場)
23. 屯門第16區運動場及休憩用地(包括1個運動場、1個11人足球
場及休憩用地)

展開技術可行性研究的項目
30. 重建香港仔運動場
31. 重建香港大球場

咁撚多都係休憩設施

元朗場重建終於落實

大坑東都要啦,沙灘嚟
扔界外球會中上面棵樹軀反彈返出界

劉晃熙呢條撚樣真係要死全家落地獄
杜馬思踢鳩費蘭度但係費蘭度拎黃
金里奧雙腳飛鏟得黃
唔是講笑
流浪利馬幾勁
撚到76勇ankle break
垃圾飛馬,輸波輸品

球霸
講波佬就話羅素打防中
大球場既歷史任務已經完成
金里奧雙腳飛鏟得黃

真係好撚廢
唔是講笑
流浪利馬幾勁
撚到76勇ankle break

又逼害年青球員
講波佬就話羅素打防中

張圖佢官方cap
金里奧雙腳飛鏟得黃

蘇沙一開波有野比人辣低
應該起碼有黃
可以foul都冇

btw費蘭度邊有黃

羅素不用打閘

可恥!

仲找不到link
2月5號 東方對元朗 旺角場 1730
呢場係決定元朗可否後上奪冠的關鍵

元朗嬴到追剩2分

之後7場全部元朗主場
睇定咁食

連續7場?

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞