[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
入場大細 399.5 大1.85 細1.85
其實冠忠南區咁博做咩?....完全係損人不利己.....

之前對呢隊波一直都冇咩野......而家真係好憎 唔明做咩要損人不利已?

一陣有咩事真係唯你事問.....

明明已經咩都冇得爭,又唔洗降型

之前仲對你咁好, 又比溫俊同馬高斯你地.....飲水完全唔思源

而家只希望港會加油......佢要護級的!!
其實冠忠南區咁博做咩?....完全係損人不利己.....

之前對呢隊波一直都冇咩野......而家真係好憎 唔明做咩要損人不利已?

一陣有咩事真係唯你事問.....

明明已經咩都冇得爭,又唔洗降型

之前仲對你咁好, 又比溫俊同馬高斯你地.....飲水完全唔思源

而家只希望港會加油......佢要護級的!!

球霸想開拖
球霸想開拖

傻鳩
球評連打交都講埋
好波
就黎打交
李毅凱啲eq真係好撚低
球霸開鳩炮台傑拖
球霸想開拖

傻鳩

等埋阿七喇
球霸想開拖

傻鳩

球霸今日On99
好想睇熱血凱打交
球霸想開拖

傻鳩

冷靜d啦
會唔會刺激到羅神買陳7
爭氣d啦傑志
入唔到場 想問下球霸打成點
會唔會刺激到羅神買陳7

嘉恆打正前鋒好似有啲乏力 真係要搵返個正中鋒

今日玩撩交打
好心李毅凱專心踢波啦 呢啲唔係叫熱血 係叫無腦弱智

攻又冇守又冇,手就有
麥保美好似今年踢得咁差咁既
好心李毅凱專心踢波啦 呢啲唔係叫熱血 係叫無腦弱智

有兩隻字好岩佢

波牛

攻又冇守又冇,手就有

球霸被收起
請珍惜Alex Chu...(認真)

細個開始睇波果陣好拎憎South China Athletic Association,覺得Leandro Carrijo Silva、Sidraílson da Mata Ribeiro、Leonardo Ferreira da Silva好拎茅(當年Playoff Carlos一?批暈唔知邊個),次次進攻都好似教科書一?既戰術好悶

到佢地退晒休,先知果D老練既技術/走位係好野黎

Leonardo既獨特節奏、Carrijo(全盛時期)既Finishing、Chan Villa對贏波既執著,都係到退休/收左皮先發現佢地原來咁拎勁

高登仔好多人都反Alex Chu Chi Kwong,但係老實講佢既Foot Work技術、Setting tactics能力、對比賽既執著,冇人比得上佢(我覺得依家Ricky Cheng Siu Chung>>Alex Chu)

我諗Alex Chu最多都係教多1、2年就退休,其實睇得1場得1場,好好珍惜

利申:狗志年代Eastern迷
爭氣d啦傑志

隊長,點算呀!
麥保美好似今年踢得咁差咁既

都唔係今年嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞