[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
馬高斯換我達後南區即刻變左第二隊波

馬高斯個踢法真係冇乜話唔岩用,係傑志先on99企係度唔郁,呢個南區唔要下季都大把人要
傑迷成日屌柒東方有個方小學雞,其實自己咪成班小學雞囉歐查屎 本身都覺得佢地冇乜野,自從利馬單野就覺得班人好低質

歐查屎但打氣聲細聲過亞協作客香港既對手
睇黎對越南都係咁先

睇黎又少左花生友入場睇,成人仲要$160張飛
[quote]東傑失分 我朗最開心

南華

東方 三和 失左6 分

傑志 3和1負 失左9分

南華 2和2負 失左10分

元朗 3負 失9分

我計得啱嗎??????????????
傑迷成日屌柒東方有個方小學雞,其實自己咪成班小學雞囉歐查屎 本身都覺得佢地冇乜野,自從利馬單野就覺得班人好低質

個班人根本就on9

傑志三寶
天日垃垃
1 東方龍獅 11 8 3 0 30 9 21 27
2 傑志 12 8 3 1 20 4 16 27
3 九巴元朗 12 7 2 3 29 14 15 23
4 冠忠南區 11 5 3 3 20 11 9 18
5 和富大埔 12 5 3 4 12 10 2 18
6 南華 10 5 2 3 14 12 2 17

1800人 班傑迷去曬邊?又話兄弟嘅?
黃威之前重傷好可惜,希望現在繼續進步

得一腳好波

出半力夠win
兩場都有800人 係咪算係咁
天日垃垃

望一望個分榜先發覺原來垃立踢多咗一場都低分個畜力

出半力夠win

兩場都有800人 係咪算係咁

飛馬應該得2-300
天日垃垃

艾華頓朋友隊
天日垃垃

垃垃未發功

除左入波,都無乜表現
天日垃垃

垃垃未發功

怒轟dr. cheung
天日垃垃

多謝飛馬送左三分俾xx
天日垃垃

多謝飛馬送左三分俾xx

除左入波,都無乜表現

仲未擺脫到心理陰影
55波甚至64波都唔去

好撚廢

唔係佢,堅今場又有貨賣

仆街啦羅分奴 死廢柴 都唔撚夠教練廢

除左入波,都無乜表現

仲未擺脫到心理陰影
55波甚至64波都唔去

yes,好怕傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞