[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
球霸想開拖

傻鳩

等埋阿七喇

可以踢中堅,前鋒,中鋒
屌你老母炮台傑迫害肥邱

本地球員身份就幾好用

應該唔會入選香港隊

我想問點解迪亞高長期都係後備

MBOME轉本地就會用架啦

有比佢更好嘅選擇
樂仔

本地球員身份就幾好用

應該唔會入選香港隊

我想問點解迪亞高長期都係後備

MBOME轉本地就會用架啦

有比佢更好嘅選擇
樂仔

今日有報紙先用半版幫腸b吹奏,我仲向啲異國波友吹奏佢係邊境踢波大力一射鐵絲網都穿埋個波直飛中國境內省暈公安,仆街啦。

看到了
今日有報紙先用半版幫腸b吹奏,我仲向啲異國波友吹奏佢係邊境踢波大力一射鐵絲網都穿埋個波直飛中國境內省暈公安,仆街啦。

看到了

邊份報紙
傑志隻新鬼好似有啲進攻能力,但傑志豬要佢專注防守

短傳個幾腳
叫灰熊踢返職業有冇得諗

看到了

邊份報紙

係咪東網 東網最撚鍾意吹奏球員 阿豬阿牛阿狗都要讚一大論
叫灰熊踢返職業有冇得諗

咪又係豉油傑級數
黃俊皓打番右閘個右路靚仔晒
叫灰熊踢返職業有冇得諗

做明星,不了

看到了

邊份報紙

明報專訊】人稱「賜B」的後衛楊賜麟,少時屬港隊青年軍常客,在港甲處子登場就取得入球,惟一朝得志,語無倫次,遲到缺席、酒醉練波的糜爛生活幾乎拖垮其足球生涯。可幸浪子回頭,眼見隊友的付出與妻子的鼓助,令他重燃鬥志,並在今季重拾風采,重新入選港隊出戰省港盃,更以逾3倍人工轉投香港飛馬。「現在每朝叫醒我的,是對足球專業的尊重。」27歲兼已為人父的楊賜麟,已不再語無倫次。 - See more at: http://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20170121/s00015/1484936943541#sthash.OMpRuPaY.dpuf

邊份報紙

明報專訊】人稱「賜B」的後衛楊賜麟,少時屬港隊青年軍常客,在港甲處子登場就取得入球,惟一朝得志,語無倫次,遲到缺席、酒醉練波的糜爛生活幾乎拖垮其足球生涯。可幸浪子回頭,眼見隊友的付出與妻子的鼓助,令他重燃鬥志,並在今季重拾風采,重新入選港隊出戰省港盃,更以逾3倍人工轉投香港飛馬。「現在每朝叫醒我的,是對足球專業的尊重。」27歲兼已為人父的楊賜麟,已不再語無倫次。 - See more at: http://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20170121/s00015/1484936943541#sthash.OMpRuPaY.dpuf

垃垃
叫灰熊踢返職業有冇得諗

做明星,不了

叫灰熊打一定好過76

看到了

邊份報紙

舊果份太低人工姐下話
3000>9000
陸志豪呢球 印象中好似見過Ricky南華時代射過類似既波

Ricky射呢d波當食生菜啦
3000>9000

看到了

邊份報紙

Agree,港會都有得吹奏
有排搞。。。
86分鐘,理文利馬同鍾偉強一齊爭頂後倒地,郁都唔郁

佢真勁就唔會多年無入港隊同長期踢中小型班啦

call左白車

好似好撚大穫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞