[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
星期一直播亞洲盃外圍賽抽籤

https://www.youtube.com/attribution_link?a=qfOpaWUPP6A&u=%2Fwatch%3Fv%3D68oilYxh3AA%26feature%3Dshare

到時會唔會又block左香港

有J
星期一直播亞洲盃外圍賽抽籤

https://www.youtube.com/attribution_link?a=qfOpaWUPP6A&u=%2Fwatch%3Fv%3D68oilYxh3AA%26feature%3Dshare

正想post... 尚餘36小時, 即係星期一正午11/12點抽?

12:00
降劉晃熙條垃圾去吹甲組啦

吹甲組佢應該會俾人打, 唔好虐待智障人士ok?
雖然邱慧雯係雞姐
但係都唔使屌到咁掛

優惠雞
南華踢柔佛dt輸3:2

檳城對柔佛會唔會輸5球?

果個龍好膠

Syed Adney,英馬混,192cm,呢個身高連登港足cl佬最喜歡。
傑迷可唔可以唔好咁雙重標準
均宜有時d冇品野咪又係當睇唔到

快開死球?

快開死球?

今日均宜都算好架啦
降劉晃熙條垃圾去吹甲組啦

吹甲組佢應該會俾人打, 唔好虐待智障人士ok?

屌你南區拉跌黃洋快攻冇牌
羅素有身型,但衰在動作慢,頭先禁區前畀人輕易偷波,好彩冇下文,雪隊都似收夠,慢慢來。

馬拉唔似港超下下尻斬, 好似列文呢類都俾人恰

列文上年頭半季跌得幾急,但佢班隊友妹妹下,佢識飛都冇用,佢最犀利係2014年,彭亨助攻王。
有冇巴打知港超入場首音樂係咩
其實好多時出界之後會反彈翻入場或者on9球迷掉翻入場,但每次有兩個波係場時d人就係咪都屌柒左波仔先

最on9係球證慣撚左見到兩個波都當見唔到,唔撚吹停,要個波仔食死貓衝過去攞走個波
垃圾球證見到兩個波就吹停先啦屌你老母,你唔敢吹以後個個都玩呢樣拖時間嫁啦。

如果兩個波即吹停,以後隊隊都會掟第二個波入場去打斷對手攻勢
今年足總送的利是封同上年一樣,好無誠意
其實好多時出界之後會反彈翻入場或者on9球迷掉翻入場,但每次有兩個波係場時d人就係咪都屌柒左波仔先

最on9係球證慣撚左見到兩個波都當見唔到,唔撚吹停,要個波仔食死貓衝過去攞走個波
垃圾球證見到兩個波就吹停先啦屌你老母,你唔敢吹以後個個都玩呢樣拖時間嫁啦。

咁樣玩野拖時間會唔畀牌咩

快開死球?

踢個波入場

你講東網精華果段?

快開死球?

踢個波入場

上年銀牌對南區,公正球攞嚟攻

你講東網精華果段?

唔係

搵人係看台掟個波落球場有幾難
球會唔做球迷都做啦
俾牌球迷?

球會唔做球迷都做啦
俾牌球迷?

Sunhei chan又唔用腦講野
原來劉學銘都係巴打

球會唔做球迷都做啦
俾牌球迷?

晨曦陳?!

球會唔做球迷都做啦
俾牌球迷?

你咁講我搵枝BB彈槍入場射對面d球員都得啦
使掟個波咁撚明顯咩

球會唔做球迷都做啦
俾牌球迷?

晨曦陳?!

傑志總領隊=Sunhei chan
係人都知啦

你講東網精華果段?

唔係

Fight Song
Dont wake me up
King
Live while we're young
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞