[本地足球] 2016/17港超聯及香港代表隊討論 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Marketing

Marketing

Marketing

有adblock
Marketing

有adblock

基仔痴線佬
講返羅素處作,佢隊波嗰英馬混血龍其實反應幾好,但就係腳冇咩力嘅死球畀人插爆,令我諗起范俊業,之前呢度有人問英雄輝同范俊業好,如果論反應,兩個都好快,好多神救,不過范俊業衰一嘢,就係龍門球成日唔夠力未到中圈畀人截到,今晚檳州個龍犯嘅錯同范俊業毛病一樣。
同埋香港近年出產嘅龍拉埋東南亞計算係唔錯,我肯定肥鳩同印尼嗰啲比唔會差,我睇印尼波見嗰啲龍犯嘅驚天大錯港甲都未必發生。

豬仔唔夠力之餘,係成日撻埋出界

粗口輝咪又係好得少少

Agree,諗返起亞協主場爭住射12碼,點知射上7樓
好撚柒呀屌

個腳之後成場勁多人即刻走

自此之後,保先生就痴左線

成場都癲癲地

大頭有份講執波仔水準唔好

你行路仆街 摸到前面條女對波
你估個女仔會點諗

唔係自己唔小心仆街喎
個歐查屎貼完相又del 要屌人就屌啦縮
個歐查屎貼完相又del 要屌人就屌啦縮

一張圖話畀大家聽邊個先係真教練

一張圖話畀大家聽邊個先係真教練

朱志光 out!
其實好多時出界之後會反彈翻入場或者on9球迷掉翻入場,但每次有兩個波係場時d人就係咪都屌柒左波仔先

呢個真 上次東傑補時有球迷貪玩掉個波出去阻住林恩許掉手榴彈,我都燥左有屌鬼但唔會指名道姓屌囉,因為事實上嗰刻睇唔清楚球迷定執波仔,但有傑撚已經入左執波仔數,仲要講左句「抵你成世做執波仔」。
心諗 執波仔不知幾好做 受薪免費睇波
冇左cathy 今年新年東網會有咩搞作

大頭XPeter

你講東網精華果段?

唔係

Fight Song
Dont wake me up
King
Live while we're young

唔係講緊出場嗰段音樂咩

得返Yennie
其實好多時出界之後會反彈翻入場或者on9球迷掉翻入場,但每次有兩個波係場時d人就係咪都屌柒左波仔先

呢個真 上次東傑補時有球迷貪玩掉個波出去阻住林恩許掉手榴彈,我都燥左有屌鬼但唔會指名道姓屌囉,因為事實上嗰刻睇唔清楚球迷定執波仔,但有傑撚已經入左執波仔數,仲要講左句「抵你成世做執波仔」。
心諗 執波仔不知幾好做 受薪免費睇波

好過你班歐查屎執波仔刀矛得做

XX都贏硬,totally no mood去睇

上場杜瀚滔同艾馬爆seed,照計花花唔係冇機。

<em>艾馬,吊你老母!</em>

艾馬 there there there okay good 艾馬 艾馬 屌你老母

上場杜瀚滔同艾馬爆seed,照計花花唔係冇機。

&lt;em&gt;艾馬,吊你老母!&lt;/em&gt;

艾馬 there there there okay good 艾馬 艾馬 屌你老母

大頭有份講執波仔水準唔好

呢個都真 好多執波仔未撚訓醒咁 又鳩hea
不過一單還一單

&amp;lt;em&amp;gt;艾馬,吊你老母!&amp;lt;/em&amp;gt;

艾馬有無入籍其實,好似08定09年已經踢緊
簽已抽, 香港亞盃外同北韓,烏豬一組
JDT連慈善盾都輸, 睇黎今屆亞協連東南亞區冠軍都贏唔到
Marketing

有adblock

基仔痴線佬

竟然唔係望女先
Gay test fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞