[月經] iOS集中討論區 (75) 新機加價 舊機不減

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
仲有av
我都奇怪呢單嘢十個用戶有五個會中反而好似冇咩人嘈
美國佬肯搞大佢嘅話應該又會有回收program
呢啲defects可能用耐咗先有
又唔係個個有
唔同電,電一耐就有
天線,就一出世就有事
死好命前日DL咗
其實都幾多人中
而且快嘅話大半年已經會中
我已經係第2部iPad Pro有咁嘅問題
所以我覺得如果有人搞大佢應該會嘈到個program番嚟
6Plus之前個mon有問題都係平啲比人換
各位覺得小弟升唔升上去ios12好
利申 iphone6s plus
而家10.3.2
XR 岩岩多手玩下2張sim, 之後用返一張個時發覺開唔返hotspot ,點搞?

設計問題就算佢肯開program免費比你換完一排又係會出事
就好似mbp個垃圾keybroad咁
已經放撚左部野唔想煩 等換12.9"
應該係全部10.5"都出事
未中既人只係時辰未到,保養過前走去換定機好啲
我朋友拎部機去一話個mon中間對落有撻光左就好爽手即刻換過部
升啦~ 我6s 都升左
今次係值得升
屌你老母點解將an機既whatsapp搬完去iphone後
d whatsapp對話備份唔到架
次次都卡係個準備道
咁我要set 定reminder 提自己下年年尾去換機
咁我情況輕微好多
我係個mon左下角有個3mm左右長既「光條」
平時冇野,係聞mon先見到
你呢樣唔關事啦, 全部人出事都係exactly同一個位
我試過只要機背對住嗰個位大力壓落去就會壓到個白印出嚟
鬆手會褪
但壓得多/大力咗應該會變永久傷殘
7號試完部12.9"仲係未縮細到可接受程度的話就觀望下先
而家仲薄左如果冇改的話部11"都隨時中伏
乜不嬲都會用呢個storage 嫁咩?有冇得整走佢
for 乜quick access 🤦🏽‍♂️

唔係咁過癮下話
我問老母換唔換機
佢話我痴撚線 部7咁順換乜鳩
我都係有呢個問題 放上面就得 放下面就唔得
係喎, 咁ON9嘅, 仲諗住下面會扣住張SIM卡, 放張長用嘅去個度, 去旅行個D就放上面會鬆個面TIM, 點知係FAIL嘅
其實係咪部機問題 我book 左天才check
我都係一張支那卡+香港卡
香港卡一定要放上面,唔係開唔到hotspot 同有d app 會彈app
仲會用雙卡有時上網會delay or detect 唔到幾秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞