[月經] iOS集中討論區 (75) 新機加價 舊機不減

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
扣錢
依家Apple啲價錢加嚟係俾啲電器鋪減價
扣幾多
pccw果度咁多平xr 應該來貨幾平下
以前話apple 一年都係同價,早買早享受

前幾年 12 月開始出面減價

上年連電訊商都減

今年一出就減
下年仲邊有人AOS,IR,個個等多兩日就到到減幾百一千!
呢個真 已經唔可以講 遲買平幾舊

直頭遲一日都平幾舊
新由7仔上XS, 有咩快叉無線好用,
C drive爆左 想set D drive做BACKUP Location都咁麻煩
依家啲電話賣成皮根本就痴線
唔係部機啲用料/技術值唔值咁貴嘅問題
而係絕大部分人根本唔會用咁多錢買電話
同問,有無邊隻無線充可推介,謝
一年有部最貴iphone物係果粉 係上等人

Apple唔係俾窮人用
久唔久仲有特價

前日habbitzz 平八舊
屋企部ipad air2 自己成日會restart
最奇怪係用緊就無事
即係睇緊片係唔會restart 有時暫停或者lock機就會不斷restart部機

spotify beta apple watch app
Link
用mklink
【我在淘宝Lite发现了 阿仙奴iPhoneX苹果XS无线充电器8Plus专用iPhoneXsmax快充安卓通用三星S8无限小米手机立式车载支架原装正品, 一起来看!】http://m.rijni.top/h.3QzVcbu 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥wa5Cbipj9fe¥后咑閞👉淘♂寳♀👈

呢隻點睇?
唔明
【我在淘宝Lite发现了 iPhoneX苹果XR无线充电器XSMAX原装iphone无限xs三星s9手机X快充立式小米站立8p快冲底座充电板安卓通用8plus, 一起来看!】http://m.rijni.top/h.3QzhNyi 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥a5L5bipMAEx¥后咑閞👉淘♂寳♀👈

定呢個好呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞