[月經] iOS集中討論區 (75) 新機加價 舊機不減

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想問如果用x/xs, 上lihkg係咪用黑夜摸式會省電啲?
會慳少少,但係效果唔太明顯
今日突然想玩玩siri
發現用唔到
XR ios12.1
有冇其他巴打一樣
用唔到個情況係點?
無論講咩佢都load廿秒左右
再講
「連線有問題,請稍後再試」
開返部6s黎試,一開siri
野都唔洗講
「嗯,連線有問題,請稍後再試」
係咪無開放個network 權限俾siri?
搵過,應該冇得關
我連apple官網講嘅Screen time 都成個off左
依家XS同Note 9雙修緊
Note 9真係好撚大部
仲大過XS Max
咁真係唔知wor
又話Pixel
我想要支筆
同埋呢期Note 9勁多優惠好抵玩

全屋3部都係咁
咁可能你network真係有問題

Why not both
database唔係一樣啊咖咩
鄧紫棋送 Apple Music 免費一個月無限聽兌換碼

不管是 Apple Music 新舊帳號,都可以使用,如從未使用過 Apple Music 三個月者,可以將原有三個月 Apple Music 試用期,另在免費再提供一個月。數量有限,請提早領取序號,避免最後無法領取。

代碼有效期:至 2018年11月30日止。

活動限制:本活動代碼限制台灣和香港 Apple ID 帳號才能使用,僅適合無月租 Apple Music 新舊會員使用,如果已經綁定月租、學生計畫、家庭計劃就無法使用。

▼ 開啟活動網頁(連結在文末),點擊「兌換」鈕,會跳出提示要在 App Store 開啟嗎?繼續點選「 打開」,並點選右上角「兌換」。

▼ 點下「完成」就可以領到 Apple Music 免費體驗一個月。

牙gem 🙏🥰
佢果個應該收錢都有人buy
我都有時會咁 一陣又唔知做乜冇事
我好少用siri 所以真係唔知
得罪講句,其實佢去拎其他版權物做stickers 一樣係小偷行為
牙你__ __🥺🥺🥺
🥵🥵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞