[月經] iOS集中討論區 (75) 新機加價 舊機不減

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
明白晒
係咪每間都係用盡頭5gb就將你既data分配優先次序調後咁濕鳩
見唔係間間有講要問先知
其實如果你係用xs/xr 可以睇下隔離儲值卡post
fb班人個腦都係裝屎 啲sticker app完全過唔到guidelines

望遠del 左3D touch reply ???
我都想問
無 3D X 好唔方便,太高
其實點解唔整dark mode俾我地用
開一開dark mode唔係咩難事啊
仲要咁多user都想要dark mode
咁快整咗
iOS 13邊有新嘢講
唔怪得要add落本身d app
你咁樂觀係13?
起碼new iPhone 20 + iOS 20
其實唔止iOS
我覺得WhatsApp fb果啲常用app就一早要有啦
根本就唔係難事黎 真係唔明點解咁多人想要但就一直唔俾
唯有自己“smart invert colors”
新IPAD 依然都係PENCIL 唔可以向上向下拉
要用手指
因為廢事啲人支筆真係當手指用
然後又quote番教主句「who wants a stylus?」
iphone 點同ipad
轉黎轉去手指好唔方便
好似都有啲色係唔啱?
https://www.youtube.com/watch?v=LykS0TRSHLY

個usb-c如果用黎輸出電係無問題 插hard drive就
推唔起
一上網 d色就超奇怪

我估dark mode會放落ios13當新野
想問下有有冇人爆過iphone x 後面塊玻璃? 問過藍精靈,整返要4千幾蚊,出面有冇邊間平啲又信得過? 或者知唔知爆左後面可唔可以拎去apple trade in換新機?
iPad Pro個OS要再大執先可以繼續當電腦咁sell
舊年賣10.5嘅時候個OS就夠哂誠意喇
但今年真係冇咩selling point
因為爆後面係換成部機
trade in應該扣好多
咁係咪由佢好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞